banner171

Eyüp Artık Işıl Işıl...

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, göreve hızlı başladı.

Eyüp Artık Işıl Işıl...
 Seçim kampanyası döneminde mahalleleri, cadde cadde, sokak sokak gezerek sorunları yerinde gözlemleyen, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Aydın, yanmayan sokak lambalarıyla ilgili sorunları da kısa sürede çözdü.

Eyüp’teki tüm mahalleleri, sokakları, caddeleri gezerek yanmayan sokak lambalarını tesbit eden Belediye ekipleri, BEDAŞ’la da irtibata geçerek yanmayan, arızalı tüm ampülleri değiştirdiler.

Göreve başlar başlamaz, ekibiyle birlikte önce Eyüplülerin sorunlarını masaya yatırdıklarını belirten Başkan Remzi Aydın, “Seçim sürecinde ilçeyi gezerken altyapı konusunda şikayetleri not etmiştik. Yanmayan sokak lambaları konusu da gerçekten çok önemliydi. Belediye Fen İşleri ekiplerimiz,  3 gündür girilmedik sokak bırakmadı. Tüm arızalı lambalar değiştirildi. İlçe akşamları artık ışıl ışıl... Yine ben tüm Eyüplülerden, gerek sosyal medyadan, gerekse Beyaz Masa ve Belediyemizde her gün gerçekleştirdiğimiz Halk Meclisi görüşmelerinde, sorunlarını yüz yüze görüşmelerde iletmelerini rica ediyorum. Onların sorunlarını çözmek bizim birinci görevimiz. Onların huzuru, mutluluğu için gereken tüm çabayı sarfedeceğiz” dedi.

Eyüp’ü hem şehircilik hem de toplumsal anlamda dünya standartlarında bir ilçe haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Remzi Aydın, şunları söyledi: “İnsana yatırımın en değerli yatırım olduğuna inanıyoruz. Bunun için projelerimizin tamamında, insana yatırım yapmak temel ilkemiz. Katılımcı ve insan merkezli yönetim anlayışıyla, Eyüplülerle iç içe olacak ve sürekli biraraya geleceğiz. Onların sorunlarını, dertlerini, beklenti ve arzularını yüz yüze konuşacak birlikte çözüme kavuşturacağız. Her zaman söylediğim gibi Eyüp’ü huzur başkenti yapma hedefine birlikte yürüyeceğiz, Eyüp’ü vizyon projelerimizle inanç ve kültür turizminin önemli merkezlerinden biri haline getireceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153