banner171

EYÜP BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Eyüp Belediye Başkanı Seçilen Remzi Aydın başkan yardımcılarını belirledi.

EYÜP BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU
 Remzi Aydın dört başkan yardımcısı belirledi.Üç başkan yardımcısını meclis üyelerinden seçen aydın bir başkan yardımcısını da bürokrasiden belirledi.

AHMET TURAN KOÇER
1971 Malatya Merkez doğumlu olan Ahmet Turan KOÇER, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 
Siyasal tanıtım ve iletişim çalışmalarının yan ısıra ajans çalışmaları süresince yerel yönetimler için faaliyet planlama ve tanıtım, kentsel dönüşüm uygulamaları konusunda araştırma ve danışmanlık yaptı ve uygulama önerileri geliştirdi.
Ahmet Turan Koçer; Malatya ve Bölgesi için planlı bir gelişim süreci oluşturmak amacıyla Bölgesel Orta Merkez Gelişim Planı Çerçeve Çalışması (BOM) ve Altın Kayısı Girişimi Ortak Girişim Mimarisi tasarımını hazırlayarak 2007 yılında ilgili kurumlar nezdinde tartışmaya açtı. 
STK'lar ve yerel uygulamalar üzerine araştırmaları da olan Ahmet Turan Koçer; Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu. 2011 yılında stratejik yönetim danışmanlığı yapan Somut Strateji Danışmanlık Şirketini kurdu. İTÜ Mezunları Derneği, Mimar ve Mühendisler Grubu Üyeliği, MÜSİAD Teşkilatlanma Komisyonu Üyeliği, Malatyalı İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Girişimci İş Adamları Vakfı İcra Kurulu Üyeliği, MİADAP Araştırma Planlama Grup Yönetmenliği yapıyor. 
Ahmet Turan Koçer evli ve 5 çocuk babası.

AHMET TÜFEKÇİ
1972 İstanbul doğumlu olan Ahmet Tüfekçi, aslen Balkan göçmeni bir ailenin oğludur. 
İlk öğrenimini Mustafa Itri ilköğretim Okulu'nda, orta ve lise eğitimini Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. 
2009 Yerel Seçimlerinden sonra Belediye Meclis Üyesi olarak Bayrampaşa Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevini yürüttü. 
Çeşitli kurumsal firmalarda Mali İşler Koordinatörlüğü yapan Tüfekçi, Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak çalışmaya devam ediyor. 
Ahmet Tüfekçi evli ve üç çocuk babası. 


ŞENOL ERCAN
1974 yılında Sinop Erfelek doğumlu olan Şenol Ercan, ilk, orta ve lise öğrenimlerini İstanbul Bakırköy'de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesini bitirerek Mimar unvanı aldı. İstanbul Teknik Üniversitesi, Bina Bilgisi Bölümü'nde yüksek lisans tezini vererek Yüksek Mimar unvanını taşımaya hak kazandı. Askerlik görevini, Ankara Kara Harp Okulu'nda Proje ve Uygulama Mimarı olarak yerine getirdi. 
2009 Yerel Seçimlerinde Başakşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. 2009-2013 yılları arasında Başakşehir Belediye Teknik Başkan Yardımcılığı ve İmar Komisyon Başkanlığı, TOKİ ve KİPTAŞ'ın proje çalışmalarında yer aldı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Başkanlık Ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF)'te 2005-2013 yılları arasında 8 yıllık dönemde Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik ve Genel Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK) Genel Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Komisyon Başkanlığı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları konfederasyonu (KASTOB) Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunuyor. 
Ayrıca Başakşehir Spor Kulübü Denetim Kurulu Başkanlığı ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı Müteşebbis Heyet Üyeliği vb. Sivil Toplum ve Meslek Kuruluşlarında görev alıyor. 
Mimari Proje, İmar Planları, Yapı Ruhsat Projeleri, Yapı Denetim, Kontrol Müşavirliği ve Proje Danışmanlığı alanlarında iş hayatını sürdürüyor.
İngilizce bilen Şenol Ercan, evli ve 2 çocuk babası. 
 
CEMAL MEMİŞ



//www.akpartieyup.com/habergoster.aspx?ID=12654
 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2014, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153