banner171

Eyüp Belediye Başkanı Van’da…

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, geçtiğimiz günlerde arka arkaya yaşanan deprem felaketleriyle sarsılan Van İlini ve Erçiş ilçesiyle köyleri ziyaret etti…

Eyüp Belediye Başkanı Van’da…
Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Metin İşeri ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan’la birlikte geçtiğimiz haftasonu Van’a giden Başkan Kavuncu, ikinci depremde yıkılan Van Merkez’deki Bayram Otel ve Aslan Otel enkaz kaldırma çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Erciş ilçe merkezinde depremden zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen onların istek ve sorunlarını dinleyen Başkan, Çadırkent’i de ziyaret etti… Buradaki çocuklara Eyüp’ten getirdiği hediyeleri veren ve onların isteklerini dinleyen Başkan İsmail Kavuncu, daha sonra Ağırkaya, Evbeyli, Mağara, Kardoğan ve Ulupamir Köylerinde  temaslarda bulundu. Köylerde görevli muhtarlarla konuşan eksikleri, istekleri, sorunları dinleyen Başkan ve beraberindekiler,  deprem çadırlarında da vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

Eyüp’ten Van’a yardım konvoylarının devam edeceğini belirten Başkan Kavuncu, “Van’daki deprem felaketinden zarar gören vatandaşlarımızın maddi manevi her zaman yanındayız… Onlara Eyüp Sultan’dan vatandaşlarımızın sevgi ve selamını getirdik… Eyüplüler, felaketin daha ilk gününden itibaren birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duyguları içerisinde yardımlarını bölgeye ulaştırdılar. Belediyemizin de aracılık ettiği bu yardım konvoylarımız artarak sürecek. Bölgeyi gezince buradaki ihtiyaçları yerinde gözlemledik ve tesbit ettik…. Dönünce bu ihtiyaçları bölgeye sevkedeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153