banner171

Eyüp Belediyesi Her Konuda Vatandaşın Yanında

Eyüp Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri evde bakım hizmetlerinin yanı sıra muhtaç durumdaki vatandaşların bakım evlerine nakillerine de yardımcı oluyor.

Eyüp Belediyesi Her Konuda Vatandaşın Yanında

 Son olarak Nişanca Mahallesi’nde hastalığı nedeniyle zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren bir vatandaş, belediye ekiplerinin yardımıyla bakım evine nakledildi. Eyüp Belediyesi ayrıca sosyal yardımlarına da ara vermeden devam ediyor. Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de kapı kapı dolaşarak, ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yapıyor. 


Mübarek Ramazan ayında farklı etkinliklere imza atan Eyüp Belediyesi diğer hizmetlerine de ara vermeden devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediyesi ekipleri gelen her ihbar ya da talebi değerlendirerek sonuca ulaştırıyor. İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nce yapılan talep sonrası Nişanca Mahallesi’nde ikamet eden ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle zor şartlar altında yaşayan Metin Kür isimli vatandaş evinden alınarak bakım evine nakledildi. Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin hasta nakil ambulansı ile gittiği evde karşılaştıkları manzara ise içler acısıydı. Geçirdiği hastalık nedeniyle yürümekte ve günlük faaliyetlerini yerine getirmekte zorlanan ve oldukça sağlıksız koşullarda yaşam mücadelesi veren Metin Kür isimli vatandaş, evinden alınarak ambulansla bakım evine götürüldü. Komşuları yaklaşık 3 aydır bu durumda olan Kür’e ellerinden geldiğince destek olduklarını ancak kimsesiz adamın durumunun son zamanlarda daha da kötüye gitmesi nedeniyle İl Sosyal Hizmetler ve Eyüp Belediyesi’nden destek istediklerini söylediler. Vatandaşlar nakil için ambulans ve personel desteği veren Eyüp Belediyesi’ne ve Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ettiler.

ERZAK YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
Öte yandan Eyüp Belediyesi’nin sosyal yardımları da aralıksız sürüyor. Mübarek Ramazan ayında da, belediye personeli kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine erzak kolilerini teslim ediyorlar. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın erzak desteğinin sadece Ramazan ayına özel olmadığını belirterek, “Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen bu çalışma yıl boyunca devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız belirlenip erzak yardımını evlerine kadar götürüyoruz. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bize onların ettikleri hayır duaları yeter” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153