banner171

Eyüp Belediyesi İş İmkanı Sağlamaya Devam Ediyor

Eyüp Belediyesi İş İmkanı Sağlamaya Devam Ediyor

Eyüp Belediyesi İş İmkanı Sağlamaya Devam Ediyor
 Eyüp Belediyesi, ilçede yaşayan işsizleri iş hayatına kazandırmaya devam ediyor. İş bulmak amacıyla İş ve Kariyer Geliştirme Birimi’ne başvuran vasıfsız işsizleri eğitimlerden geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Gereken eğitimleri alarak firmaların istediği vasıfları kazanan kardeşlerimiz, kısa sürede işe yerleştiriliyor. Amacımız açı, muhtacı kalmayan bir Eyüp oluşturmak” dedi.
Eyüp Belediyesi İş ve Kariyer Geliştirme Biriminin başlattığı İstihdam Seferberliği Projesi tüm hızıyla devam ederken, yapılan çalışmalarda bugüne kadar 10 binden fazla iş görüşmesi sağlandı.

Eyüp Belediyesi ile işbirliği yapan derneklerden biri olan Otel Temizlik Eğitim ve Dekorasyon Derneği (OTED), iş arayan vatandaşlara istihdam garantili, otel kat görevlisi eğitimi verdi. OTED Yönetim Kurulu Başkanı Aynil Aydoğan tarafından bizzat verilen eğitimlerin neticesinde Eyüplü 7 işsiz vatandaş hem otel kat görevlisi sertifikasına hem de bir işe sahip oldu.

Toplamda iki hafta süren eğitimler bir otelin ev sahipliğinde teorik ve pratik olmak üzere iki ayrı dalda verildi. İki haftalık programın sonunda başarılı olan kursiyerler kat görevlisi sertifikalarını Aydoğan’dan aldı. Programın ardından kursiyerler iş başı yaptı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153