banner171

Eyüp Belediyesi, Vatandaşın En Acı Gününde Yanında

Eyüp Belediyesi, Vatandaşın En Acı Gününde Yanında

Eyüp Belediyesi, Vatandaşın En Acı Gününde Yanında
 Eyüp Belediyesi, haftanın 7 günü 24 saat cenazesi olan ilçe sakinlerine destek oluyor. Görevli doktorun vefat eden kişinin adresine ulaştırılması, ölüm muayenesi, ölüm belgesi verilmesi gibi hizmetlerin yanında, cenaze yakınlarına ulaşım için araç temin ediyor ve yemek hizmeti sunuyor.
Eyüp Belediyesi cenaze hizmetleri kapsamında, cenaze yakınlarına şehir içi, şehir dışı araç hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyor. Talepler doğrultusunda Türkiye’nin dört bir yanına gerçekleştirilen ücretsiz cenaze hizmeti, Eyüplüler tarafından takdir topluyor.
Vatandaşlar ayrıca, zor günlerinde tek bir telefonla yanlarında yer alarak ölüm muayenesi, ölüm belgesi, ulaşım için araç ve yemek gibi cenaze hizmetlerini ayaklarına getiren Eyüp Belediyesi’nin hizmetinin memnuniyet verici olduğunu ifade ediyor. İlçe sakinleri, bu en zor günlerinde yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen başta Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın olmak üzere tüm belediye ekiplerine teşekkür ediyorlar.

Eyüp Belediyesinde cenaze hizmetleri konusunda haftanın her günü bir araç, muayene ve ölüm belgesi verecek olan görevli doktorun ulaşımı için 7 gün 24 saat nöbetçi bekletiliyor. Ayrıca cenaze yakınlarının ulaşımı için 8 adet yarım otobüs ile 3 adet otobüs hazır bekletiliyor. Araçlar ihtiyaca göre cenaze yakınlarının şehir içi veya şehirlerarası ulaşımlarını sağlıyor. Belediye hizmeti bununla da sınırlı kalmıyor. Ailelerin bu zor günlerinde cenaze evine yemek hizmeti de veriliyor.
4 bin 637 cenazeye ulaşım hizmeti verildi
Eyüp Belediyesi ekipleri Nisan 2014 tarihinden Haziran 2017 tarihine kadar, şehir içinde 3 bin 685 şehir dışı ise 952 olmak üzere toplamda 4 bin 637 cenazesi olan ailelere ulaşım hizmet verdi.
Vatandaşımıza zor günlerinde destek sağlıyoruz
Verilen hizmetle ilgili bilgiler veren Başkan Remzi Aydın,“Sosyal belediyecilik ilkemiz doğrultusunda insan odaklı hizmetlerimiz her zaman önceliğimizdir. Birçok çalışmamız arasında özel bir yeri bulunan ücretsiz cenaze hizmeti ile vatandaşlarımıza zor ve acılı günlerinde destek oluyoruz. Eyüp Belediyesi olarak vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve destek sağlamak için otobüs ve yemek gibi ücretsiz hizmet sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Cenazesi olan vatandaşların, ölüm muayenesi, ölüm belgesi, araç ve yemek talebi için 444 30 00 numaralı telefonu arayıp bilgi vermesi yeterli oluyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153