banner171

Eyüp Belediyesi'nden gençlere unutulmaz şölen!

Eyüp Belediyesi'nden gençlere unutulmaz şölen!

Eyüp Belediyesi'nden gençlere unutulmaz şölen!
 Eyüp Belediyesi'nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği 4 günlük Simurg Gençlik Şöleni sona erdi.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve gençlerin katıldığı mehter yürüyüşü ve dualarla başlayan Eyüp Belediyesi Simurg Gençlik Şöleni son gününde birbirinden heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde başlayan çalışmalarla bataklık halinden kurtularak tertemiz olan Haliç'te artık birbirinden farklı su sporları etkinlikleri düzenleniyor.

Eyüp Belediyesinin 'Haliç Etkinlik Alanı'nda düzenlenen şölende gençler birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Etkinlik alanı birbirinden keyifli yarışlara sahne oldu.

Gücümüz gençliğimiz, haydi gençler şölene diyerek gençlik yürüşüyle başlayan, folklor gösterileri, sergiler ve konserlerle devam eden şölende, Canlı Langırt, Rodeo, Yağlı Sumo, Su Sporları, Gladyatör, Dragon Bot Yarışları, Su Balonu, Dev Salıncak, Survivor Parkuru gibi birbirinden eğlenceli ve farklı spor dalları yer aldı.

Su Sporları, 3x3 basketbol ve 4x4 balon futbolu turnuvaları finalinin yapıldığı pazar günü gençler, yağmur ve rüzgara aldırmadan hedeflerine ulaşmak için zorlu etapları bitirerek yüksek performans sergilediler. Eyüp'te 18-21 Mayıs tarihleri arasında 'Haliç Etkinlik Alanı'ndaki spor sanat ve müzikle dopdolu dört günün yaşandığı gençlik şölenine aileler de eşlik etti. Eyüplüler renkli görüntülere sahne olan Haliç kıyılarını 4 gün boyunca doyasıya izlediler. Final mücadelesinde dereceye giren takımların hediye ve kupaları perşembe günü özel bir törenle verilecek.

KAZANANLARIN LİSTESİ AÇIKLANDI

Eyüp ilçesindeki liselerin final yarışlarındaki sıralamasında 1'inci 'Bileği Bükülemeyenler' takımıyla Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2'inci 'Kafkas Kartalları' takımıyla Alibeyköy Kız İmam Hatip Lisesi, 3'üncü 'Jet Ski' takımıyla Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

3x3 basketbol turnuvasında ise, 1'inci Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 'Team Blessed' takımı, 2'inci Topçular Mahallesi Eyüp Gençlik Merkezinden 'Kamboçya' takımı, 3'üncü Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi'nden 'Uber Hot' takımı oldu. Bütün Eyüp halkının davetli olduğu ödül töreni ise perşembe günü yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153