banner171

Eyüp Göktürk’te Köyleri Buluşturan İftar…

Ramazan ayı içinde her gün binlerce kişi Eyüp Belediyesinin iftar sofrasında bir araya geliyor. Eyüp Belediyesi, Ramazan süresince 21 mahallede ve her gün Eyüp Sultan Camii’nin arkasındaki tarihi Cülus Yolu’nda açık hava iftarları düzenliyor. Eyüp Belediyesi Göktürk Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlediği iftar yemeğinde Göktürk Merkez Mahallesi, Akpınar, Ağaçlı, Çiftalan ve Işıklar köyü sakinleri biraraya geldi.

Eyüp Göktürk’te Köyleri Buluşturan İftar…

İftar yemeğine Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu adına iftar programına konukları Göktürk ve Kemerburgaz’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Koçyiğit karşıladı.

İftar programı öncesi bir konuşma yapan Koçyiğit,  “On bir aay Sultanı Ramaza'nın birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesi… İftar sofralarında dargınlıklar bitiyor, herkes sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde aynı somunu paylaşıyor. Geleneksel Ramazan günlerindeki coşkuyu, canlılığı Eyüp ’te yeniden yaşatmak için etkinlikler düzenliyoruz. Belediyemizin Göktürk’te yaptığı çalışmalara tanık oluyorsunuz. Bayramdan sonra hem bu çalışmalarımız sürecek hem de İstanbul’un en nezih yerleşim birimlerinden Göktürk’te Belediyemiz vizyon projeler için start verecek” dedi.

 İftar programında Kuran’ı Kerim ve ezanın okunmasından sonra  programda, Asude Fasıl Grubu, Türk Sanat Musikisi, Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin seçkin örneklerini seslendirdi. 

17.AĞUSTOS ÇARŞAMBA

KATILAN MAHALLE: NİŞANCI MAH.-DEFTERDAR MAH.

YER: MÜNZEVİ CAMİİ ÖNÜ

18.AĞUSTOS PERŞEMBE

KATILAN MAHALLE: ÇIRÇIR MAH.

YER: ULUDAĞ CAD. ŞELALE ÇAY BAHÇESİ ÖNÜ, FUTBOL SAHASI. (İMAR BLOKLARI OTOBÜS SON DURAĞI)

19.AĞUSTOS CUMA

KATILAN MAHALLE: GÜZELTEPE MAH.-EMNİYETTEPE MAH.

YER: ANFİ TİYATRO

22.AĞUSTOS PAZARTESİ

KATILAN MAHALLE: KEMERBURGAZ-ODAYERİ-İHSANİYE- PİRİNÇCİ KÖYLERİ

YER: RAGIP KUTMANGİL İLKÖĞRETİM OKULU

23.AĞUSTOS SALI

KATILAN MAHALLE: SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI-ŞEHİT AİLELERİ-DİN GÖREVLİLERİ ÖZEL İFTAR PROGRAMI

YER: OSMANLI PARKI


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153