banner171

Eyüp İmam Hatip Lisesi’nde “Genç Mihmandarlar” Projesi

Eyüp İmam Hatip Lisesi’nin “Genç Mihmandarlar” projesinin tanıtımı, 27 Kasım Perşembe günü okul konferans salonunda yapıldı.

Eyüp İmam Hatip Lisesi’nde “Genç Mihmandarlar” Projesi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Eyüp İmam Hatip Lisesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen proje tanıtım programına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eyüp Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü de katıldı.


Program, İstiklal Marşı’nın okunması, Mehter konseriyle başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından projenin tanıtıldığı sinevizyon gösterisi sunuldu. Programda daha sonra proje çerçevesinde düzenlenen tekvando ve okçuluk gösterilerinden örnekler sunuldu.
Genç Mihmandarlar projesinde, öğrenciler, bisiklet, bedmington, tekvando, masa tenisi, karate ve çeşitli spor dalları, ebru, dini musiki, kaleografi, sinema, şiir, drama , hat, resim vb. sanat dalları, Arapça, İngilizce, Kuran-ı Kerim gibi birçok dalda atölye çalışmalarına katıldı.
Programda Başkanımız Remzi Aydın’a büyük ilgi gösteren ve onunla özçekim yapan öğrenciler, defterlerine ve kollarına imza attırdılar.
Başkanımız Remzi Aydın da atölyeleri dolaşarak bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler Başkan Aydın'a sanat atölyesinde resim hediye ettiler.
Aydın, programda yaptığı konuşmada, Eyüp İmam Hatip Lisesi öğrencilerini “Genç Mihmandarlar” projesi nedeniyle tebrik etti ve ilçedeki diğer okullara da bu güzel çalışmanın örnek olmasını dilediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153