banner171

Eyüp Karadolap’ta İşsiz Gençlere Müjde…

Ramazan ayı içinde her gün binlerce kişi Eyüp Belediyesinin iftar sofrasında bir araya geliyor. Eyüp Belediyesi, Ramazan süresince 21 mahallede ve her gün Eyüp Sultan Camii’nin arkasındaki tarihi Cülus Yolu’nda açık hava iftarları düzenliyor. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Karadolap Mahallesi sakinleri sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Eyüp Karadolap’ta İşsiz Gençlere Müjde…

İftar programı öncesi Başkan Kavuncu, Alibeyköy Merkez’de esnafla buluştu.  Alibeyköy’den Karadolap Mahallesi’ne  yürüyerek geçen Başkan Kavuncu,  iftar programı öncesi hem esnafları ziyaret etti  hem de  vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Eyüp Belediyesi tarafından Karadolap Mahallesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına katılan Başkan İsmail Kavuncu burada hem vatandaşlarla selamlaştı hem de gençlere müjdeli haberler verdi. İftar yemeğine, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti ilçe Başkanı Seçkin Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarda İşsiz Gençleri sevindiren haber

İftar programı öncesi bir konuşma yapan Başkan Kavuncu, göreve geldiği iki yıl içerisinde bir çok projeyi hayata geçirdiklerini anlattı. Başkan İsmail Kavuncu, Karadolap Mahallesi’nin Spor Tesisleri ve çevre düzenlemeleriyle örnek bir mahalle olduğunu belirterek tapu sorunlarının bölgede çözüldüğünü söyledi. Mahalle sakinlerinin bir çoğuna tapuların verildiğini kaydeden Başkan Kavuncu, işsiz gençlere de müjdeli haberler verdi. Başkan “Yeşilpınar’da önümüzdeki aylarda büyük bir projeye imza atıyoruz. Bu proje ile birlikte ilçemizdeki işsizliği de çözümü kavuşturacak bir çalışmayı hayata geçireceğiz. Yeşilpınar’da kurulacak olan tesiste Eyüp’teki işsiz gençlerimizi istihdam edeceğiz… Bu gençlerimiz için çeşitli dallarda meslek kursları açacağız. Sertifikalar vereceğiz.  Sertifikalarını alan gençlerimizi bu büyük projelerimizde işe yerleştireceğiz. On bir ayın Sultanı Ramazan  birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesi sofralarında dargınlıklar bitiyor, herkes sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde aynı somunu paylaşıyor. Geleneksel Ramazan günlerindeki coşkuyu, canlılığı Eyüp’te yeniden yaşatmak için etkinlikler düzenliyoruz. Umarım halkımız da memnun olur” dedi.

 İftar programında Kuran’ı Kerim ve ezanın okunmasından sonra  programda, Asude Fasıl Grubu, Türk Sanat Musikisi, Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin seçkin örneklerini seslendirdi. 

10.AĞUSTOS ÇARŞAMBA

KATILAN MAHALLE: YEŞİLPINAR MAH.

YER: FATİH SULTAN MEHMET  İ.Ö.O BAHÇESİ

11.AĞUSTOS PERŞEMBE

KATILAN MAHALLE: AKŞEMSETTİN MAH.

YER: ŞEHİT ÖĞRETMENLER İ.Ö.O

12.AĞUSTOS CUMA

KATILAN MAHALLE: DÜĞMECİLER MAH.

YER: GALİP ÖZGER CADDESİ

15.AĞUSTOS PAZARTESİ

KATILAN MAHALLE: GÖKTÜRK MERKEZ MAH.-AKPINAR-AĞAÇLI-ÇİFTALAN IŞIKLAR

YER: CUMHURİYET CAD.

17.AĞUSTOS ÇARŞAMBA

KATILAN MAHALLE: NİŞANCI MAH.-DEFTERDAR MAH.

YER: MÜNZEVİ CAMİİ ÖNÜ

18.AĞUSTOS PERŞEMBE

KATILAN MAHALLE: ÇIRÇIR MAH.

YER: ULUDAĞ CAD. ŞELALE ÇAY BAHÇESİ ÖNÜ, FUTBOL SAHASI. (İMAR BLOKLARI OTOBÜS SON DURAĞI)

19.AĞUSTOS CUMA

KATILAN MAHALLE: GÜZELTEPE MAH.-EMNİYETTEPE MAH.

YER: ANFİ TİYATRO

22.AĞUSTOS PAZARTESİ

KATILAN MAHALLE: KEMERBURGAZ-ODAYERİ-İHSANİYE- PİRİNÇCİ KÖYLERİ

YER: RAGIP KUTMANGİL İLKÖĞRETİM OKULU

23.AĞUSTOS SALI

KATILAN MAHALLE: SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI-ŞEHİT AİLELERİ-DİN GÖREVLİLERİ ÖZEL İFTAR PROGRAMI

YER: OSMANLI PARKI


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153