banner171

Eyüp Sultana 7 katlı gençlik merkezi müjdesi

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her Perşembe günü saat 20:23'te Facebook üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan'da Gündem programında bu hafta mahalle bazlı yatırımlar ve yapılan faaliyetler konuşuldu.

Eyüp Sultana 7 katlı gençlik merkezi müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandığı programda, İslambey'de projesi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanması planlanan gençlik merkezinin müjdesini verdi.

7 KATLI VE YÜZME HAVUZLU GENÇLİK MERKEZİ

"Daha öncesinde de söylemiştim. İslambey muhtarlığımızın olduğu yere yeni gençlik merkezimizi açacağız" diyen Başkan Remzi Aydın, "Faaliyette olan Eyüpsultan Gençlik Merkezini de buraya taşımayı düşünüyoruz. Dolayısıyla İslambey, Eyüpsultan Merkez mahallelerimize hizmet verecek; 7 katlı ve altında yüzme havuzunun olacağı çok kapsamlı bir gençlik merkezimizin projesi bitti" dedi.

Projeyi bu dönem başlatıp bitirmeyi düşündüklerini söyleyen Başkan Remzi Aydın, "Çırçır mahallemizde bilgi evi için yer arayışımız devam ediyor, yer bulamadığımız için yapamadık. Ancak Asımın Nesli İlkokulu'nun arka tarafı için İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bilgi evi için yer istedik" diye konuştu.

Eyüpsultan Belediyesinin, Eyüpsultan Merkez, Yeşilpınar ve Güzeltepe'de olmak üzere toplamda 3 adet gençlik merkezi bulunuyor.

Eyüpsultan'da bilgi evi bulunan mahalleler ise şöyle:

Alibeyköy, Akşemsettin, Düğmeciler, Güzeltepe, Karadolap, Kemerburgaz, Nişanca, Pirinççi, Silahtarağa ve Yeşilpınar.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153