banner171

EYÜP SULTAN’A YENİ ÇEHRE

EYÜP SULTAN’A YENİ ÇEHRE

EYÜP SULTAN’A YENİ ÇEHRE
 Eyüp Sultan’a yeni bir çehre kazandıracak olan “Eyüp Sultan Tarihi Merkez Yönetim Planı Çalışması ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Projesi” ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan, “Eyüp Sultan Tarihi Merkez Yönetim Planı Çalışması ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Projesi” ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Eyüp Belediyesi Caferpaşa Kültür Sanat Merkezi Tanıtım Ofisi’nde düzenlenen Eyüp Meydanı Fikir Projesi Ofisler Ara Toplantısı’nın gündeminde Eyüp Sultan Tarihi Merkez, yakın çevresi, ulaşım ve ziyaretçi yolu vardı.
Toplantıda mimarlık ofisi temsilcileri, Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez’de yer alan Eyüp Sultan Meydanı’nın yakın çevresi ile birlikte bütüncül bir şekilde ele alınarak yaya, trafik, raylı sistem ulaşımı, belirlenen stratejik odakların sorunlarının çözüm ve önerileri ile ilgili sunumlar yaptı. Ayrıca Eyüp’ün tarihi dokusu göz önüne alınarak yapılması gereken değişimler ve fikir projeleriyle ilgili düşünceler paylaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153