banner171

Eyüp’e Çağdaş Alışveriş Merkezi

Eyüp’e Çağdaş Alışveriş Merkezi

Eyüp’e Çağdaş Alışveriş Merkezi

Eyüp değişen yüzüyle yeni markalara ve büyük alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapmaya başladı.  Fahri Korutürk Caddesi ve Eyüp Sultan Meydanı yeni yüzüyle Ramazan’a girerken, birbirinden ünlü firmaların buluşma noktası  oluyor Eyüp oluyor.  

 

Yeşilpınar Mahallesi Atatürk Bulvarı ile Saya Yolu Caddesi kesişiminde yer alan White Hill’in açılışı yapıldı.  AVM’nin açılışına Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

 

15 bin metrekarelik bir alana yayılan White Hill, toplam 5 kattan oluyor. İçinde ünlü markalardan oluşan 50 mağazanın dışında Türkiye'nin en büyük süper marketi de yer alıyor.  Eyüplülerin ihtiyacını karşılayacak olan AVM’nin açılışını Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak ve firma yetkilileri yaptı.  Açılış öncesi bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ilçedeki değişimin ve yeniliklerin sevindirici olduğunu belirterek, “Eyüp markaların bir araya geldiği önemli merkezlerden biri oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızın ilgi göstereceği diğer büyük yatırımlarımız da hizmete girecek” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153