banner171

Eyüplü İşadamları Kurtkemeri’nde Buluştu…

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ramazanın son haftası Eyüplü iş adamları ile bir araya geldi. Eyüp Belediyesi Kurtkemeri Sosyal Tesisleri’nde düzenlen iftar programında Başkan Kavuncu, iş adamlarına yeni projeleri ve yapılan çalışmaları anlattı.

Eyüplü İşadamları Kurtkemeri’nde Buluştu…

Her geçen gün Eyüp’ün çehresinin değiştiğini belirten Başkan Kavuncu, vizyon projelerinin tek tek hayata geçeceğini açıkladı. İş adamları ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Kavuncu, Eyüp’ün en önemli markalarından birinin Eyüp Spor olduğunu belirterek iş adamlarının kulübe destek olması gerektiğini açıkladı. 

Spor kulüplerinin iş adamlarının desteği ile ayakta kaldığını belirten Başkan, “Eyüp Spor ilçemizin önemli simgelerinden biri.  Kulübümüzün başarısı bizi dünyaya daha iyi tanıtacaktır.  Eyüp Spor Kulübü her zaman daha büyük düşünmeli ve dünya markası haline gelmelidir. Hedef Süper Lig ve dünya olmalıdır.  Eyüp Spor kulübü gençlerimiz içinde çok önemli.  Biz okullarda hem eğitime hem de spor destek veriyoruz. İlçemizden çıkan bir çok spor dalından başarılı gençlerimiz var. Eyüplü olarak onlarla gurur duyuyoruz.  ” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153