banner171

Eyüplü İşçilerin Sözleşme Mutluluğu

Eyüplü İşçilerin Sözleşme Mutluluğu

Eyüplü İşçilerin Sözleşme Mutluluğu
 Eyüp Belediyesinde çalışan daimi kadrolu 78 işçi ve ailesini yakından ilgilendiren, Başkanlık makamı ile Hizmetiş Sendikası arasında devam eden 2016/2018 dönemini kapsayan işçi toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla sonuçlandı.
. İşvereni temsilen Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ömer Faruk Torun, Hukuk İşleri Müdürü Av.Abdulkadir Ateş'in, Hizmet İş Sendikasını Temsilen Şube Başkanı Mustafa Canpolat, işyeri temsilcileri Bedri Bozdemir, İlhan Saraç ve Hüseyin Aşçı'nın katıldığı görüşmelerin bir bölümüne aynı zamanda Başbakanlık Kamu Etik Kurlu Başkanı Prof.Dr. Sedat Murat da eşlik etti. Yapılan görüşmeler neticesinde mevcut sözleşme üzerinde özellikle sosyal kalemlerde yapılan günümüz şartlarına uygun düşecek iyileştirmeler işçiler arasında büyük sevinç oluşturdu.

Hizmetiş Şube Başkanı Mustafa Canpolat, Başkan Remzi Aydın ile ilk yıl için % 15 ikinci yıl için % 8 ücret zammı ile gerek Eyüp'te gerekse İlçe Belediyeleri arasında son yılların en iyi sözleşmesini imzaladıklarını ifade ederek bu konuda Başkanlarına sonsuz müteşekkir olduklarını ifade ettiler. İmza töreni sonrası Sendika yetkilileri Başkan Remzi Aydın'a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı değerlendirmede Huzur Başkenti Eyüp'te gecesi ve gündüzüyle hizmet veren personelini huzurla hizmet verecek şartlarla motive ettiklerini, maddi anlamda hayat şartlarına katma değer katacak tüm iyileştirmeleri ayrım yapmadan imkanlar nispetinde yapmaya gayret ediyoruz. Memurlarımızla yaptığımız sözleşmede de bunu yaptık, taşeron çalışanlarımızın ücretlerinde de görev yaptığımız son iki yıl içerisinde belirgin bir artış gerçekleştirdik. İnşaallah bu bakış açımız devam edecek dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153