banner171

Eyüplü Minibüsçülerden Somali’ye Yardım…

İslam aleminin en önemli merkezlerinden biri olan Eyüp Sultan’dan Somali’ye yardım eli uzanıyor. Eyüp Belediyesi Eyüp Sultan Meydanı’nda 3 ayrı yerde Somali’ye yardım standı açtı

Eyüplü Minibüsçülerden Somali’ye Yardım…
Eyüplü minibüsçüler de Belediyenin bu yardım kampanyasına destek olma kararı aldı.  İstanbul Alibeyköy Halk Otobüs Kamyon Kamyonet Minibüs ve Şoförler Odası’na bağlı Eyüplü minibüsçüler, bir günlük gelirlerini Somali’ye yardım için veriyor. 

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu Eyüplü minibüsçüleri ziyaret ederek bu duyarlı yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

İstanbul Alibeyköy Halk Otobüs Kamyon Kamyonet Minibüs ve Şoförler Odası Başkanı Ali Rıza Yavuz, Somali’ye yardım kampanyasına Aksaray ve Şişli durağında çalışan 150 aracın katıldığını açıkladı. 

Başkan Kavuncu, “Böyle bir davranış ve düşünce için sizlere teşekkür ediyorum.  Büyük bir dramın yaşandığı Somali’deki insanlara bir günlük hasılatınızı vermeniz onur verici,  güzel bir davranış… Eyüp Belediyesi olarak biz de Meydan’da yardım kampanyası başlatmıştık. Vatandaşlarımız bu konuya çok büyük destek veriyor. Şimdiden  Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.


Minibüs
Minibüs
Minibüs

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153