banner171

Eyüpsultan’da spor çalıştayı düzenlendi

Eyüpsultan’da spor çalıştayı düzenlendi

Eyüpsultan’da spor çalıştayı düzenlendi
 Eyüpsultan Belediyesi Spor Koordinatörlüğü, topluma hizmet vermekte olan spor personeline (danışması-temizlikçisi-spor eğitmeni-yetkilisi) yönelik “Eyüpsultan Belediyesi Spor Çalıştayı” düzenledi.
Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen çalıştaya Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Bilge Donuk, Doç. Dr. Kubilay Çimen, Dr. Öğr. Üyesi Taner Atasoy ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyel katıldı.

Personel gelişiminin de desteklenmesi amacıyla düzenlenen çalıştayda öncelikle ilçede olması gereken düzenlemeler ve gereksinimler belirlendi. İlçede sporun geliştirilmesi için ne gibi adımların atılması gerektiği yönünde tespitler yapıldı.

Sonrasında ise bölgemizin, ülkemizin spor konusunda gelişimine katkıda bulunmak için neler yapabiliriz konusu tartışıldı.

“SPORCU BİR NESİL YETİŞTİRMEK İÇİN ÖNCE ANNE BABALARI EĞİTMEMİZ LAZIM”

Çalıştayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Deniz Köken şunları söyledi:

“Burada, spor yapmak isteyen herkese nasıl ulaşabiliriz hatta hayatlarında bilinçli bir şekilde spor olmasını nasıl sağlayabiliriz konusunu konuştuk. 19 yaşın altındaki gençliğin tamamına nasıl ulaşabiliriz hem de evdekilere sporu nasıl aşılayabiliriz konusunu konuştuk. Sporcu bir nesil yetiştirebilmek için önce evde anne babaları da eğitmemiz lazım. Bunda iki tane argümanımız var. Birincisi tesis sayımız yeterli olacak, ikincisi tesise ulaşılabilirlik olacak ve sporun sürdürülebilirliği olacak. Bunları bir araya getirdiğimizde Eyüpsultan sporda da adından söz ettirir olacaktır inşaallah.”

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2020, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153