banner171

Eyüpsultan’dan Afrin’deki Mehmetçiğe tam destek

Eyüpsultan’dan Afrin’deki Mehmetçiğe tam destek

Eyüpsultan’dan Afrin’deki Mehmetçiğe tam destek
 Eyüpsultanlı vatandaşlar Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiğe destek amacıyla çalışma başlattı.
BAŞKAN REMZİ AYDIN’A TESLİM EDİLDİ

Çalışma kapsamında toplanan 500 civarında powerbank, güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teslim edildi.

Kemerburgaz Mithatpaşa Mahalle Muhtarlığı'nda düzenlenen programa sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve Halis Kutmangil Lisesi öğrencileri katıldı.

Programın asıl amacı ise bütün ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanan kahraman Mehmetçiğimize, yanlarında olduğunu göstermekti.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Remzi Aydın, gençlerin bu hassasiyete sahip olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞKAN REMZİ AYDIN: DEVLETİMİZ BÜTÜN İHTİYAÇLARI KARŞILIYOR

Kampanyaya katkı ve destek veren öğrencilere, sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlara ayrıca teşekkür eden Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Afrin'de memleketimiz, geleceğimiz ve çocuklarımız için savaşan Mehmetçiğimize ufakta olsa bir katkıda bulunmak istiyoruz. Esas itibariyle Mehmetçiğimizin herhangi bir şeye ihtiyacı yok.

Devletimiz çok güçlü ve her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Yapılan istisnai bir durum. Bizim yaptığımız yangına bir karıncanın su taşıması misali.

500 civarında powerbank, Afrin'de canlarını ortaya koyup kahramanca savaşan Mehmetçiğimize gönderilmek üzere sembolik anlamda teslim alındı. Bütün Kemerburgaz halkına ve öğrenci kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

BAŞKAN REMZİ AYDIN: EYÜPSULTAN'A YAKIŞANI YAPIYORLAR

Eyüpsultan'a yakışanı yapıyorlar. Biz her zaman bu tip projelere öncülük ediyoruz. Kilis ziyaretimiz sonrası yurt içinden ve yurt dışından birçok insan “Bizde aynı ziyareti yapmak istiyoruz” diyerek bir karar almışlar.

Umuyorum ki bu çalışmada örnek olacaktır. Gençlerin burada olması bana göre çok daha anlamlı. Bu hassasiyete sahip olmaları inanın beni çok daha mutlu ediyor ve geleceğimizin emin ellerde olduğuna inanıyorum"

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153