banner171

Eyüp’te 500 bin TL'lik uyuşturucu ele geçirildi

Eyüp'te, polis ekiplerinin şüphe üzerine incelemeye aldığı kamyonette yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 102,8 kilogram esrar ele geçirildi.

Eyüp’te 500 bin TL'lik uyuşturucu ele geçirildi

Polis, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Uyuşturucunun bayramda piyasaya sürülmek üzere Batman'dan getirildiği öğrenildi.

Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, dün saat 19.30 sıralarında Göktürk - Kemerburgaz Yolu üzerinde devriye görevi yaparken park halindeki 45 YA 900 plakalı bir kamyonetden 34 TN 4147 plakalı bir otomobile çuvallarla yükleme yapıldığını gördü. Durumdan şüphelenen ekip, telsizden anons geçerek diğer ekiplerden yardım istedi. Araçların kaçış güzergahını kapatan polis, şahısları yakalamak için harekete geçti.

Şahıslardan biri polisi görünce kaçmaya çalıştı. Zanlı, kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı. 2 kişi de olay yerinde kıskıvrak ele geçirldi.

Polis ekipleri, kamyonette yaptıkları aramalarda çuvallar halinde zulalanmış 102,8 kilogram esrar buldu. Eyüp Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen kamyonet ve otomobilde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, detaylı incelemelerde bulundu. Gözaltına alınan zanlılar S.E, M.O.Ö ile G.C'nin işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Uyuşturucunun bayramda piyasaya sürülmek üzere Batman'dan getirildiği öne sürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153