banner171

Eyüp’te Başarılı Personele Ödül

Ramazan ayı içinde her gün binlerce kişi Eyüp Belediyesi’nin iftar sofrasında bir araya geldi. Ramazan süresince 21 mahallede ve her gün Eyüp Sultan Camii’nin arkasındaki tarihi Cülus Yolu’nda açık hava iftarları düzendi. Eyüp Belediyesi ramazan ayının son iftarını Eyüp Belediyesi personeline verdi.

Eyüp’te Başarılı Personele Ödül

Eyüp Belediyesi Kurt Kemeri Tesisleri’nde düzenlenen iftar programı Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Üç yıldır geleneksel olarak düzenlenen personel iftar yemeğinde Başkan Kavuncu, belediye çalışanları ve aileleriyle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar yemeğinde  ayın personeli seçilen çalışanlar ödüllerini Başkan İsmail Kavuncu’dan aldı. Sema Öztürk (Yazıişleri Müdürlüğü), Burak Yanargil (Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü), Ali Önder Karagülle (Zabıta Müdürlüğü), Necati Demir (Fenişleri Müdürlüğü), Nusret Kırat (Mali Hizmetler Müdürlüğü), Hakan Avcı (Emlak İstimlak Müdürlüğü) başarılı, özverili çalışmalarından dolayı ödüllendirildi.

 İftar programı öncesi bir konuşma yapan Başkan,  “On bir ayın Sultanı Ramazan  birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesi… İftar sofralarında dargınlıklar bitiyor, herkes sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde aynı somunu paylaşıyor. Geleneksel Ramazan günlerindeki coşkuyu, canlılığı Eyüp’te yeniden yaşatmak için etkinlikler düzenliyoruz. Ramazan’ın bu son günlerinde sizlerle burada iftar sofrasında bir araya geldik. Şimdiden Ramazan bayramınızı kutluyorum.  Tüm halkımıza Ramazan bayramı kutlu olsun” dedi. 

 İftar programında Kuran’ı Kerim ve ezanın okunmasından sonra  programda, Asude Fasıl Grubu, Türk Sanat Musikisi, Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin seçkin örneklerini seslendirdi, Sema gösterisi ise ilgiyle izlendi.

personel
personel
personel

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153