banner171

Eyüp’te bayram sevinci

Ramazan’da bol bol ziyaretçi ağırlayan Eyüp’te bayram heyecanı sürüyor. Eyüplüler, bayramın birinci günü Eyüp Sultan Meydanı’nda düzenlenen özel bir kutlama programıyla bayramlaştı. Bayramın ikinci günü de şehit aileleri, kadın sığınma ve Ağaçlı Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde ki çocuklar unutulmadı.

Eyüp’te bayram sevinci
Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu adına Başkan Yardımcısı Semih Dikyol bayramın ikinci günü Şehit  Aileleri  Yardımlaşma, Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi'nde şehit ailelerini ziyaret etti. 
Kaymakam Kaymak ve Başkan Yardımcısı Dikyol şehit aileleriyle bayramlaştıktan sonra kadın sığınma evine geçti. Kadın Sığınma evinde çocuklara birer hediye veren ve kadınların sıkıntılarını dinleyen Kaymakam ve Başkan yardımcısı Ağaçlı Jandarma Karakolundaki askerleri de unutmadı.

Askerlerle bayramlaşan Kaymakam ve Başkan Yardımcısı’nın son durağı ise Ağaçlı Çocuk ve Gençlik Merkezi oldu. Kaymakam Kaymak ve Başkan Yardımcısı Dikyol çocuklarla bayramlaştı. Bir süre çocuklarla çardakta sohbet eden Kaymakam ve Başkan yardımcısı daha sonra onlara hediyeler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153