banner171

Eyüp'te, Bisiklet Turu ile Gençlik ve Fetih Koşusu düzenlendi.

Eyüp'te, Bisiklet Turu ile Gençlik ve Fetih Koşusu düzenlendi.

Eyüp'te, Bisiklet Turu ile Gençlik ve Fetih Koşusu düzenlendi.
 Eyüp'te, Bisiklet Turu ile Gençlik ve Fetih Koşusu düzenlendi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da katıldığı etkinlik, renkli görüntüler oluşturdu.
Eyüp Belediyesi, Gençlik ve Fetih Şöleni kapanış programı etkinlikleri kapsamında, Bisiklet Turu ve Gençlik ve Fetih Koşusu düzenledi. Her yaştan birçok sporseverin katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da bisiklet turuna katılarak, genç spor severlerle pedal çevirdi. Bisiklet turunun tamamlanmasının ardından başlayan Gençlik ve Fetih Koşusu sonunda ise Başkan Aydın tarafından, dereceye girenlere kupa ve madalyaları taktim edilirken, kura sonucu belirlenen 7 spor sever gence de bisiklet hediye edildi. Ödül töreni sonrasında ise etkinliğe katılan sporculara Fetih Pilavı ve ayran ikram edildi.

"EYÜP GELİŞİYOR VE GÜZELLEŞİYOR"

Gençlerle birlikte bisiklet sürecek olmanın heyecanını yaşadığını belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, start öncesinde yaptığı aç ıklamada, "Gençlerle birlikteyiz, spor yapıyoruz. Güzel bir pazar sabahı, her sene yaptığımız gibi Sevgi Çınarı Derneği'miz ile beraber bisiklet turu yapacağız, yarış değil. Onun sonrasında ise 2 kategoride mini maratonlar yapıyoruz. Bugün gençlik festivalimizin son günü. 10 gün boyunca güzel etkinlikler oldu. Eyüp'te gençlik, spor, dolayısıyla da sevgi, kaynaşma, birlik ve beraberlik gelişiyor. Eyüp ilçemiz güzelleşiyor. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek ve hep beraber yaşayacağız." diye konuştu.

Koşu yarışmasında dereceye girerek birinci olan Erkan Turan ise etkinliği düzenleyen Eyüp Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Eyüp ilçesinde oturuyorum. Kendim de atletim zaten. İl dışlarında güzel ilçemi temsil ediyorum. Parkur güzeldi, bugün baya yorulduk. Belediye başkanımızın da ileride daha güzel şeyler yapacağını düşünüyorum. Zaten şuanda güzel şeyler yapıyor. İnşallah biz de dolu dolu bir spor ilçesi oluruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153