banner171

Eyüp'te “Büyük Teşkilat İftarı”

Eyüp'te “Büyük Teşkilat İftarı”

Eyüp'te “Büyük Teşkilat İftarı”
 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın eşi Tülay Aydın ile birlikte, AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı tarafından “Gönlümüz Bir, Çağrımız Bir” sloganıyla düzenlenen iftar programına katıldı.
AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı tarafından, Eyüp Belediyesi Kurtkemeri Sosyal Tesisleri’nde 3 bin kişilik “Büyük Teşkilat İftar Programı” düzenlendi. İftar programına Başkan Remzi Aydın ve eşinin yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Fatma Benli ve Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdulhalim Aksu, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan ile AK Parti Eyüp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Sultan Karal katıldı.

Çok sayıda AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı üyesinin de katıldığı iftar programında ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından ise hep birlikte dualar edildi.

Programda bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın şunları söyledi; “Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Her akşam Eyüp’te bir mahallemizdeyiz. Bu akşam da sizlerle bir araya geldik. Dostların, kardeşlerin de bir ardaya gelme ihtiyacı var. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.”

AK Parti İstanbul Milletvekili Çamlı ise; “Büyük bir milletin çocuklarıyız. Bu yüzden üzerimize büyük tuzaklar kuruluyor. Avrupa Birliği batıyor, Amerika batıyor. Dünya merhamet medeniyetine gebe. Bütün dünyanın bizim medeniyetimize, bize ihtiyacı var, bizim de birliğe ihtiyacımız var. Bu birliği bir şekilde tesis etmek ve yaşatmak mecburiyetindeyiz. Kasımpaşalı Kaptan Ahmet’in oğlu Tayyip Erdoğan’la şahlanan bu hareket kıyamete kadar devam edecek. Fakat bu hareketin etrafında bütün komşularımızı, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı çağıracağız. Birlik beraberlik içerisinde olalım, birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153