banner171

EYÜP'TE LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİNE 1 MİLYON TL EĞİTİM DESTEĞİ VERİLDİ

Eyüpsultan Belediyesi'nin “Destek Bizden Başarı Sizden” sloganıyla sürdürdüğü, lise son sınıf öğrencilerine eğitim desteği etkinliği kapsamında bu kez Eyüpsultan'da ikamet eden fakat ilçe dışında okuyan öğrencilere eğitim destekleri verildi.

EYÜP'TE LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİNE 1 MİLYON TL EĞİTİM DESTEĞİ VERİLDİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda öğrencilere eğitim desteklerini verdi.

734 öğrenci katıldığı programda öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, Eyüpsultan'da oturan gençlerin çok şanslı olduklarını belirterek “Her yönden çok şanslılar. Bir kere Eyüpsultan'da oturmak başlı başına bir ayrıcalık. Çok mübarek, çok değerli bir zatın isminin olduğu bir ilçede oturuyoruz ve bu ilçenin, bu zatın bizlere çok şeyler kattığına inanıyorum. Ben İstanbul dışına yada yurt dışına gittiğimde Eyüpsultan Belediye Başkanı olarak kendimi tanıttığımda emin olun çok özel bir ilgiyle, çok saygıyla karşılaşıyorum. Sizlerde gittiğiniz yerlerde benzer tavırlarla karşılaşacaksınız. Onun için ilçemizi iyi tanıyalım, ilçemize ismini veren zattan çok istifade etmemiz lazım diye düşünüyorum.” dedi.

GENÇLERİ, GENÇLİK MERKEZLERİNE DAVET ETTİ

Konuşmasında gençleri Eyüpsultan Belediyesi'nin gençlik merkezlerine davet eden Başkan Aydın; şöyle devam etti; “Belediyemizin bünyesinde bulunan gençlik merkezlerini ziyaret etmenizi bekliyoruz. Oraları ziyaret edin. Sizler açısından, vizyonunuzu geliştirecek, ufkunuzu açacak çok güzel çalışmalar var. Özellikle Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Merkezleri bu anlamda çok ciddi katkılar sağlayacaktır.”

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Başkan Aydın ayrıca Eyüpsultan Belediyesi tarafgından açılan dil evinden bahsederek şunları söyledi; “Kitap, defter olmaksızın, tamamen görsel mataryellerle ve yabancı öğretmenler eşliğinde İngilizce eğitimi veriyoruz. Türkiye'de ilk defa bizim yaptığımız bir çalışma. Yine bizim üç yıldan beri yaptığımız bir çalışma daha var. Eyüpsultan'da oturan, Eyüpsultan ikaketgahı bulunan üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlıyoruz. Sizler de, üniversiteyi kazandığınız takdirde, Eyüpsultan'da ikamet ettiğiniz sürece, burs için belediyemize müracaat etmenizi özellikle hatırlatmış olayım. İlerleyen dönemlerde de Belediye Başkanınız olarak, ağabeyiniz olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz.”

Konuşmasının ardından ise sahneye davet edilen öğrencilere eğitim desteklerini verdi.

4 BİN LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİNE 1 MİLYON TL EĞİTİM DESTEĞİ VERİLDİ

Düzenlenen bu programla, Eyüpsultan Belediyesi 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Sezonunda yaklaşık 4 bin öğrenciye 1 milyon Tl eğitim desteği vermiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153