banner171

Eyüp’te Mutlu 9 Bin Genç

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla hayata geçirilen, gençlere ve çocuklara yönelik faaliyetler yıl boyunca devam ediyor.

Eyüp’te Mutlu 9 Bin Genç
 Yaz Spor Okullar, Yaz Gençlik Kampı gibi aktivitelerin yanı sıra gençler ve çocuklar yıl boyunca yapılan gezilerle müzeleri, tarihi mekanları yerinde görerek farklı kültür ve medeniyetleri tanıma fırsatı buldu. Yıl içinde toplam 9 bin genç ve çocuk bu aktivitelerde yer aldı. 
Eyüp Belediyesi Bilgi Evleri tarafından gerçekleştirilen geziler başta sergiler, gösteri merkezleri, şehir tiyatroları, müzeler, adalar, mimari örneklerin olduğu mekanlar, ormanlar ve pikniklerden oluşuyor. Geziler aynı zamanda medeniyetimizin görsel sunumları olan Süleymaniye’yle beraber İstanbul’un yedi tepesi, canlı bitki müzesi ve canlı laboratuvar olma özelliği taşıyan Atatürk Arboretumu, botanik parklar, kent ormanları, , Anadolu ve Rumeli Hisarı, dergi fuarları, tiyatrolar ve sinemalar eşleğinde gerçekleşiyor.

YAZ AKTİVİTELERİ DE DOPDOLU
Bolu’daki Aladağ Yaz Gençlik Kampı ve Manisa Şehzadeler kampıyla bir çok alanda aktiviteler yapan, coşkulu ve neşeli bir sene sonu yaşayan gençlerin yaşça küçük olanları da özel olarak oyuncak müzeleri ve gösteri merkezlerine gidiyorlar. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın gençlere ve çocuklara özel bir önem verilmesi gerektiğini belirterek “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Farklı alanlarda kendini donatabilmiş bir gençlik yetiştirmeliyiz ki bizden sonraki zamanın ruhunu yakalamakta zorluk çekmesinler. Bilim ve maneviyat alanında yetkin olsunlar. Vatana, millete, ümmete hayırlı bir evlat olsunlar, onlar ve içlerinden çıkacak yöneticiler bizi hayırla yad etsin” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153