banner171

Eyüp’te öğrencilere 30 TL’lik kırtasiye kuponu

2014-2015 eğitim öğretim yılı tüm yurtta törenlerle başladı.

Eyüp’te öğrencilere 30 TL’lik kırtasiye kuponu
 Eyüp’te  da Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen törene, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı

Eyüp Belediyesi, her yıl gerçekleştirdiği kırtasiye yardımını, bu yıl öğrencilere, Eyüplü kırtasiyecilerde harcanmak üzere 30 tl.’lik hediye kuponu dağıtarak yaptı.
Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından okul Müdürü ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü birer konuşma yaparak yeni eğitim yılının hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.
Törende bir konuşma yapan Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban şunları söyledi:
“Geçmiş dönem birçok okulumuz yenilendi ve bu dönem de yenileme çalışmaları devam edecek. Bu konuda katkısı geçen Başkanımız Remzi Aydın’a teşekkür ediyorum.   Yenileme çalışmaları ile bazı sıkıntılar olabilir. Her şey öğrencilerimiz için yapılıyor.  Devletimiz kitapları verirken belediyemiz de kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyor.  Bunlar çok güzel çalışmalar.  Hayırlı ve iyi bir eğitim sezonu diliyorum.”


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da törende yaptığı konuşmada yeni öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Aydın şöyle konuştu:
“Belediye olarak biz geçen yıllardaki uygulamalarımızı aynen devam ettireceğiz. İlçemizdeki okullarımızın temizliğini, boya, bakım ve onarımını yapıyoruz.  Her okulumuzun büyüklüğüne göre temizlik elemanı veriyoruz. Geçen yıllarda belediyemiz çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunmuştu, bu sene bir yenilik yaptık.
Her ilkokul öğrencisine yine kırtasiye desteğini yapıyoruz.  Bu sene çocuklarımıza kırtasiye hediye kuponu veriyoruz.  Çocuklarımız öğretmenlerinin istediklerini ve kendi zevklerine uygun okul ihtiyaçlarını alacak.  Bu uygulamamızla Eyüplü kırtasiye esnafımızla konuştuk ve bu uygulamamızı hayata geçirdik. Öğrencilerimiz bu kuponla Eyüplü kırtasiyeci esnafımızdan alışverişini yapacak; esnafımız da parasını bizden alacak. Hayırlı uğurlu olsun.  Gençlerimizin eğitim öğretimine çok önem veriyoruz. 2014- 2015 öğretim yılının hayırlara vesile olmasına bereketler getirmesini temenni ediyor, başta tüm idareci ve eğitime gönüllülerine, emekçilerine tüm öğrencilere başarılar diliyorum.”
Konuşmaların ardından Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Remzi Aydın ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü minik öğrencilere 30 TL. kırtasiye hediye kuponunu dağıttı.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafının ardından heyet yeni öğretim yılının açılış kurdelesini keserek sınıflara geçti.  Öğretmen önlüklerini giyen heyet, sınıflarda öğrencilerle sohbet edip isteklerini sordu.  Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü daha sonra dil sınıfının açılışını bir öğrenciyle birlikte yaptı. Başkanımız ve heyet daha sonra Güzeltepe Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçerek burada incelemelerde bulundu.  Okul kapısında öğrencilerle sohbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153