banner171

Eyüp'te Spora Destek Aralıksız Devam Ediyor

Spora Destek Aralıksız Devam Ediyor

Eyüp'te Spora Destek Aralıksız Devam Ediyor
 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımını sürdürüyor. Başkan Aydın, amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin süreceğini, spora ve sporculara yeni imkânlar sunmak için birlikte yapılacak tüm çalışmalara hazır olduklarını söyledi. 

Sporun yaygınlaşması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için yoğun çalışmalar sürdüren Eyüp  Belediyesi, spora teşvik amaçlı amatör spor kulüplerine malzeme yardımlarına devam ediyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede faaliyette bulunan Araphan spor, Alibeyköy spor ve Öz Alibeyköy sporu ziyarette bulunarak malzeme desteğinde bulundu. Kulüp merkezlerinde  gerçekleşen ziyarette kulüp yönetici ve sporcuları ile bir araya gelen Başkan Aydın, ihtiyaç duydukları spor malzemelerini yetkililere teslim etti. İlçede sporu bir yaşam biçimi haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Aydın, “Sağlıklı nesiller yetiştirmek, yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kazandırmak hepimizin görevi. Biz de spora ve sporcuya elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Aydın’a teşekkür eden Kulüp başkanları ,Türkiye’de sporun gelişmesi açısından bu tür desteklerin çok önemli olduğunun altını çizerek, “Sporun gerçek lokomotifleri yerel yöneticilerdir. Eyüp Belediyesi, spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla yerel yönetimler için örnek teşkil ediyor. Eyüp Belediyesi son yıllarda spor yatırımları için önemli adımlar attı. Çoğu ilçeden daha kalabalık bir nüfusa sahip olan  Eyüp’ün spor  tesis atılımları ve tesislerinde yetiştireceği sporcular ile ülke sporuna büyük katkılar vereceği inancındayız” dedi. Spor sever hanımlar Başkan Aydın’a katkılarından dolayı  çiçek takdim etti.
Eyüp Belediye Başkanı Aydın daha sonra da Göktürk ve Kemerburgaz Spor Kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Kemerburgaz'daki tesislerde kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Sahada bir süre yöneticilerle sohbet eden Başkan Aydın daha sonra topun başına geçerek penaltı atışları yaptı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153