banner171

Eyüp'te Veteriner Ekipleri kedinin imdadına yetişti

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün hayvan dostlarımıza yönelik tedavi, bakım ve kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüp'te Veteriner Ekipleri kedinin imdadına yetişti

YÜRÜYEN MERDİVENE PATİSİ SIKIŞTI

Eyüpsultan Meydanında bulunan Pierre Lotti teleferiğinin yürüyen merdivenine patisi sıkışan kedi zor anlar yaşadı. Kediyi gören vatandaşların çağrısı üzerine, Eyüpsultan Belediyesine bağlı çalışan veteriner ekiplerimiz kısa bir süre içerisinde bölgeye ulaştı.

KEDİ KURTARILDI

Teleferiğin yürüyen merdiven mekanizmasına patisi sıkışan kedinin daha fazla zarar görmemesi için anında müdahale eden ekiplerimiz, kediyi sarsmadan ve korkutmadan sıkıştığı yerden güvenli bir şekilde çıkarttı.

Sokak hayvanlarımızın ihtiyaç duyacağı her an yardıma hazır olduklarını belirten ekiplerimiz, "Sadece insanların değil, her canlının yaşam hakkı vardır. Bizler de bunun sorumluluk duygusu ve bilinci ile hizmet veriyoruz. Sokakta yaşayan hayvan dostlarımız daha güvenli ve sağlıklı yaşasın diye bizler gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz"ifadesini kullandı.

Veteriner ekibimiz tarafından ilk tedavisi olay yerinde gerçekleştirilen kedi, daha kapsamlı bir tedavi için Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniğine götürüldü, burada rehabilitesine devam edilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153