banner171

Eyüp'te Yeraltı Konteynerleri Artıyor

Eyüp'te Yeraltı Konteynerleri Artıyor

Eyüp'te Yeraltı Konteynerleri Artıyor
 Eyüp'te ekonomik, ekolojik, teknolojik özelliklerle dolu Yeraltı Konteynerlerinin sayısı artıyor.
Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Remzi Aydın'ın talimatıyla faaliyetlerini büyük bir titizlikle yapmaya devam ediyor.

Son olarak Yeşilpınar Şehit Metin Kaya Sokak'ta 2 ayrı noktaya yeraltı konteynerleri konuldu.
Eyüp sakinlerinin çöp konteyner kokusundan rahatsız olmamaları için sokak ve mahallelerdeki evsel atıklar ve çöp konteynerlerinin periyodik olarak bakımları yapılıyor, köpüklü su ile dezenfekte ediliyor.

Bunların yanı sıra rutin temizlik ve çöp toplama çalışmalarını da düzenli olarak sürdüren ekipler yeraltı konteynerlerini de uygun alanlarda uygulamaya sunuyor. Son olarak Yeşilpınar Şehit Metin Kaya Sokak'ta 2 noktaya farklı nokta da tam otomatik kullanımı olan yeraltı konteynerleri Eyüplü vatandaşların hizmetine sunuldu. Eski konteynerlerin yerine yeraltına gizlenen ve standart yer üstü konteynerlerin yedi katı çöp hacmine sahip tam otomatik yeraltı konteynerleri Yeşilpınar sakinleri tarafından da büyük takdir topladı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, "Daha önce de Göktürk, Silahtarağa, Sakarya, Yeşilpınar (Girne Cad) ve Akşemsettin mahallelerinde yeraltı konteynerlerini hizmete sunmuştuk. İlçedeki yeraltı konteynerleri sayısı son 2 adetle birlikte toplam 32'ye ulaştı. Eyüplülerin talep ve istekleri doğrultusunda, fiziki imkanlar elverdiği sürece ekonomik, ekolojik, teknolojik özellikleri ile yüksek fayda sağlayan yeraltı konteyner çalışmalarına devam edeceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153