banner171

Eyüp'te Yıllardır çözülemeyen tapu sorununu çözüldü!

Karadolap Mahallesi Erkan Yapı Kooperatifi Sitesi'nin 14 yıldır devam eden kat irtifakı tapu sorunu Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın özverili çalışmalarıyla sona erdi. Tapularına kavuşma sevinci yaşayan site sakinleri, mutluluklarını paylaşmak için Başkan Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Eyüp'te Yıllardır çözülemeyen tapu sorununu çözüldü!

Site, geçen bu süre içerisinde müteahhit firma tarafından projelendirilmediği için kat irtifakı kurulamıyordu. Kat irtifakı kurulamadığı için de site sakinlerine daire tapusu verilemiyordu. Başkan Remzi Aydın'ın talimatıyla harekete geçen Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü müteahhit firmayla görüşürek sitenin projelendirilmesini sağladı ve tapu sorunu halledildi.

BAŞKAN AYDIN'IN GİRİŞİMLERİYLE TAPULARINA KAVUŞTULAR

Başkan Remzi Aydın, konunun kendine iletilmesinin ardından, ilgili birim müdürlüklerine talimat vererek sorunun çözülmesini sağladı. Yıllar sonra tapu sorunlarının çözüme kavuştuğu haberini alan site sakinleri de büyük bir sevinç yaşadı.

BAŞKAN AYDIN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Site sakinleri, bu müjdeli haber üzerine, yaşadıklarını mutluluğu paylaşmak için, konunun mimarı Başkan Remzi Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Remzi Aydın, kendisini makamında ziyaret eden Erkan Yapı Kooperatifi Sitesi sakinleri ile konunun detaylarıyla ilgili bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153