banner171

EYÜP'TEKİ RUMELİLİLER "1 KASIMDA İSTİKRAR" DEDİ

EYÜP'TEKİ RUMELİLİLER "1 KASIMDA İSTİKRAR" DEDİ

EYÜP'TEKİ RUMELİLİLER
 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp'te bulunan Balkan ve Rumeli Dernek temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Başkan Aydın, Rumelili vatandaşlardan ülkemizdeki istikrarın devamından yana tavır koymalarını beklediğini söyledi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp'te bulunan Balkan ve Rumeli Dernek temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Toplantı oldukça geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya, Gostivarlılar Derneği Başkanı Orhan Sipahi, Brezealılar Derneği Başkanı Fahri Badem, Tüm Balkanlılar Derneği Başkanı Mehmet Selamet,Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Ayhan Uygur,Sevgi Çınarı Derneği Başkanı İsmail Pakyürek, Balkan Anadolu Kardeşliği İlim Derneği Başkanı Hakan İbalar, Sancaklar Derneği Yönetim Kurulu, Gostivar'dan Genç Kalemler Spor Kulübü Başkanı Raif Raifi'nin yanı sıra çok sayıda saygın ve etkili isimler katıldı.
Başkan Aydın, "Değerli arkadaşlarım, 7 hazirandan sonra ülkemizde istikrarın kaybedilmesinin sonuçlarını hep beraber yaşadık. Güvenliğimiz ve ekonomik birikimlerimizin oldukça sıkıntılı süreçlere girdiği malumdur. Gün, farklı siyasi görüşlerimiz olsa da memleketimizin ve çocuklarımızın geleceği için birlik olma günüdür. Gelin hep birlikte 1 kasımda istikrarın devamından yana tavır koyalım. Bunu sizlerden belediye başkanı olarak değil sorumlu bir vatandaş, kardeşiniz ve dostunuz olarak rica ediyorum" şeklinde konuştu.
Yaklaşık 200 kişinin katıldığı programda söz alan dernek temsilcileri bu çağrıyı olumlu bulduklarını ve memleketin geleceği için gereken sorumlulukları kuşandıklarını ifade ettiler. Program sonrasında objektiflere poz veren katılımcılar Başkan Aydın'la bol bol sohbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153