banner171

FETÖ kuryesi eski Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Metin İşeri’nin yeni icraatı ortaya çıktı

FETÖ kuryesi eski Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Metin İşeri’nin her geçen gün yeni bir icraatı ortaya çıkıyor. Örgüt hakim-savcılarına gönüllü postalık yapan İşeri, FETÖ’nün Amerika’dan Türkiye’ye yolladığı senatörleri İstanbul’da belediye imkanlarıyla ağırlamış.

FETÖ kuryesi eski Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Metin İşeri’nin yeni icraatı ortaya çıktı
 Eski Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Metin İşeri, geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. Örgütün şifreli iletişim programı ByLock’u kullandığı belirlenen Avukat İşeri, FETÖ üyesi hakim ve savcılara örgüt içi talimatların iletilmesi için görevlendirilen 51 kuryeden birisiydi. İşeri’nin, FETÖ’nün yargı mensuplarının kuryeliğini yapmasının yanısıra, ABD’li senatörlerin de aralarında bulunduğu yabancı politikacıları İstanbul’da FETÖ adına ağırladığı ortaya çıktı.
 
HARCAMALAR MERCEK ALTINDA
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İşeri’nin Eyüp Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı sırada gerçekleştirdiği eylemleri incelemeye aldı. 2009-2014 yılları arasında Eyüp Belediyesi’nin temsil ve ağırlama giderleri adı altında örtülü ödenek harcamalarının FETÖ’ye bağlı şirket ve derneklere aktarılıp aktarılmadığını araştırılıyor. İşeri’nin başkan yardımcılığı görevindeyken gerçekleştirdiği eylemlerin başında, ‘kültürler arası diyalog’ kılıfıyla ABD’li senatörleri Eyüp’te ağırlaması geliyor.
 
AMERİKALILARA FETÖ TURLARI
 
FETÖ’nün ABD’deki kurumlarından Türk Amerikan Derneği Orta Atlantik Federasyonu (MAFTAA) ve Eyüp Belediyesi’nin 2010’da gerçekleştirdiği organizasyonda çok sayıda ABD’li senatör ağırlandı. İstanbul’a gelen senatörler, Eyüp Belediyesi imkanlarıyla misafir edildi. FETÖ kuryesi Metin İşeri’nin mihmandarlık yaptığı politikacılar arasında senatör J. Chap Petersen, milletvekilleri James M. Scott, Harvey B. Morgan ve Betsy B. Carr bulunuyor. 2012’de ise daha kalabalık bir senatör grubu FETÖ kanalıyla Türkiye’ye geldi. Senatör Reginald O’Dell Tate, LaShun Chevelle Pollard, Harry Ray Brooks, Mary Harrell Brooks, Joseph Earl Armstrong, Gary Lee Odom, Rachel Odom, Dean Patrick Rice, Joshua Glenn Evans, John Charles Tidwell ve Charlotte Tyler Tidwell’den oluşan ABD’li heyetin İstanbul’da her türlü gideri karşılandı.





(Yeni Şafak)

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 00:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim  ŞABANO
ibrahim ŞABANO - 7 yıl Önce

Ne GARIP DUNYA BIZ 1..METRE KARE COCUKLARIMIZIN Rizkini çikarmak için tezgah alamazken onlar gavurlarla iş birligi içinde heleki eyup sultanda...allahim bu kişileri cehennem odunu yapsin....AYRICA NAMAZ ABDESTLI GORUNENLER SON ZAMANDA HER TURLU PUŞTLUGU NAMKORLUGU YAPAR OLDULAR...BUNLARA BI DUR DIYEN ÇIMMAYACAKMI...YOKSA DUR DIYECEKLERINDE KUYRUK ACISIMI VAR MERAK EDIYOR BU ULKE IÇIN GOZUNU KIRPMADAN VERECEK YUREKLI INSANLAR...

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153