banner171

Giresun Dernekler Arası 15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Giresun STK Federasyonu’nun düzenlediği 8. Osmanağa Giresun Dernekler Arası 15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası'na katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, forma giyerek futbol oynadı.

Giresun Dernekler Arası 15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Eyüp Alibeyköyspor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvanın açılış programına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın yanı sıra İstanbul Milletvekilli Hasan Turan, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal,Giresun STK Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu ve STK yöneticileri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Aydın, "Turnuvanın bu yıl 8'incisi düzenlenerek gerçekten geleneksel hale geldiğini görüyoruz. Bu da onursal başkanın çizdiği yoldan yeni arkadaşların gayet güzel ilerlediklerini gösteriyor.” dedi.

FUTBOL OYNADI

Giresunluların bulundukları her yerde çıtayı yükselttiklerine de değinen Başkan Aydın, “Bu turnuvanın niteliği, kuşatıcılığı ile kurumsallaşması da dikkate değer. Tüm bunlar Giresunluların bulundukları her yerde artık yavaş yavaş çıtayı yükselttiklerini gösteriyor. Herkesi tebrik ediyor, turnuvanın başarılar getirmesini diliyorum.” diye ifade etti.

Konuşmanın ardından Federasyon Başkanı Kuğu, Başkan Aydın ve Vekil Turan'a , Giresunspor forması hediye etti.

Hediye edilen formayı giyen Başkan Aydın, turnuvanın başlangıç maçı için kulüp yöneticileri ile futbol oynadı.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 11:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
özkan
özkan - 7 yıl Önce

bu turnuvayi hangi siteden takip edebiliriz nerede oynanıyor bu turnuva

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153