banner171

Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvası Başladı
Alibeyköy Stadı’nda düzenlenen 7. Giresun Dernekler Arası Şehir Birkan Gündüz Futbol Turnuvasında konuşan Başkan Aydın, “Geleneksel hale getirilen bu turnuvanın niteliği, kuşatıcılığı ile kurumsallaşması dikkate değer. Tüm bunlar Giresunluların bulundukları her yerde çıtayı yükselttiklerini gösteriyor” dedi.

Alibeyköy Stadı'nda düzenlenen 7. Giresun Dernekler Arası Şehit Birkan Gündüz Futbol Turnuvası açılış programına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Giresun Federasyonu Onursal Başkanı Hasan Turan, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programında, turnuvaya bir şehidin ismini vererek Giresunluların ne kadar vatanını ve milletini seven insanlar olduğunu gösterdiğini söyleyen Başkan Aydın, “Turnuvanın bu yıl yedincisini düzenlenerek gerçekten geleneksel hale geldiğini görüyoruz. Bu da Onursal Başkanın çizdiği yoldan yeni arkadaşların gayet güzel ilerlediklerini gösteriyor” diye konuştu. Başkan Aydın sözlerine şöyle devam etti:

Giresunlular bulundukları her yerde çıtayı yükseltiyor
“Bu turnuvanın niteliği, kuşatıcılığı ile kurumsallaşması da dikkate değer. Tüm bunlar Giresunluların bulundukları her yerde artık yavaş yavaş çıtayı yükselttiklerini gösteriyor. Herkesi tebrik ediyor, turnuvanın başarılar getirmesini diliyorum.”

Konuşmasının ardından Başkan Remzi Aydın'a, Giresun Federasyonu Başkanı Kuğu tarafından Giresun spor forması hediye edildi.
Şebinkarahisarlı Şehit Birkan Gündüz anısına bu sene yedincisi düzenlenen futbol turnuvasına 56 takım katılıyor. Turnuvaya katılan takımlar ilk etapta 8 grupta mücadele edecekler.  

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153