banner171

Özgecan'ın ailesinden Eyüp Belediye Başkanı Aydın'a ziyaret!

Özgecan Aslan'ın annesi ve babası, Göktürk'te inşa edilen tesise kızlarının adının verilmesinden dolayı Eyüp Belediye Başkanı Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu

Özgecan'ın ailesinden Eyüp Belediye Başkanı Aydın'a ziyaret!
 Mersin'in Tarsus ilçesinde geçen yıl öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın anne ve babası, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı makamında ziyaret etti.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özgecan Aslan'ın annesi Songül ve babası Mehmet Aslan, Eyüp'te 20 bin metrekarelik alana inşa edilen tesise "Özgecan Aslan Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru" adı verilmesinden dolayı Başkan Aydın'a teşekkür etti.

Baba Mehmet Aslan, tesise verilen ismin kendi açısından çok güzel bir anlamı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu yürüyüş parkuru Göktürk beldesinde yapılacak. Bu yürüyüşün hem kutlu hem de göklere ulaşacak kadar anlamlı ve güçlü olacağına inanıyorum. Çünkü bizim kalbimizde ve niyetimizde halisane, salih ve ihlaslı bir hedef var. Bu hedefe ulaşma anlamında hiçbir silahın tesir etmeyeceği sevgiyle savaşacağız. Sevgi ile sevgisizleri sevgili haline getireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve devletimizin desteği arkamızda. İnşallah güzel işler başaracağız."

Anne Songül Aslan da yürüyüş parkuruna kızı Özgecan'ın isminin verilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, Belediye Başkanı Aydın'a teşekkürlerini iletti.

Eyüp Belediye Başkanı Aydın da Aslan ailesinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu aktardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile geçen yaz Göktürk'te yürüyüş parkurunun temelini attıklarını hatırlatan Aydın, o gün parkura "Özgecan Aslan Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru" adını vermeyi kararlaştırdıklarını, kısa bir süre sonra hizmete açacaklarını kaydetti.

Özgecan Aslan'ın anne ve babası, Belediye Başkanı Aydın'ı ziyaret ettikten sonra Eyüp Sultan Türbesi'ne giderek dua etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153