banner171

Radyo 7 Umut Öztürk ile Eyüp Sultan’da

Radyo 7, haftasonu Eyüp Sultan’dan canlı yayın gerçekleştirdi.

Radyo 7 Umut Öztürk ile Eyüp Sultan’da
2 saat boyunca canlı yayın aracını koyduğu Eyüp Sultan Meydanı’ndan canlı yayın yapan Radyo 7  Programcısı, DJ Umut Öztürk, öğleden sonra da Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı canlı yayında konuk etti.
Eyüplülerin ve Eyüp Sultan’ı ziyaret eden misafirlerin ilgi odağı olan Radyo 7 canlı yayın aracının etrafını çeviren ve kendilerine uzatılan mikrofona konuşan Eyüplüler Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın geldiğinde sevgi tezahüratlarında bulundu.
Aydın, Umut Öztürk’ü her akşam Radyo 7’den dinlediğini ifade ederek, Eyüp’teki canlı yayın için teşekkür etti.

Eyüp’te gerçekleştirilen kültür, sanat etkinliklerini, eğitim, vizyon projelerini anlatan Aydın, 1 Mart’tan itibaren başlayacak Konya Mevlana’ya hızlı trenle Vuslat Yolculuğu projesinin çok büyük ilgi gördüğünü ve her gün 80 kişiyi Konya’ya götürüp getireceklerini söyledi.
Remzi Aydın, huzur başkenti Eyüp’le ilgili planlanan projeleri de aktardı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, yayın sonrası Umut Öztürk, 60 kadar dinleyicisine Eyüp Belediyesi Ensar Konağı’nda akşam yemeği ikram etti. Aydın, yemekte Öztürk ve dinleyicileriyle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153