banner171

“Reisimiz, Ülkemiz İçin Canımızı Vermeye Razıyız”

“Reisimiz, Ülkemiz İçin Canımızı Vermeye Razıyız”

“Reisimiz, Ülkemiz İçin Canımızı Vermeye Razıyız”
 AB eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile Makedonya eski Devlet Bakanı Hadi Nezir, FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sırasında yaralanan Habib Erkovan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Gazi Erkovan ziyaret sırasında “Reisimiz, ülkemiz için canımızı vermeye razıyız” dedi.
FETÖ terör örgütü üyelerinin darbe girişimi sırasında, Boğaz Köprüsü'nde açılan ateş sonucu Topçular sakinlerinden Habib Erkovan ve kayınbiraderi ayağından vurularak yaralandı. İlk anda yaralandığının farkında olmayan Erkovan, kayınbiraderinin uyarısı sonucu ayağından yaralanmış olduğunu gördü. Habib Erkovan ve kayınbiraderi çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

“BENDEN DAHA AĞIR YARALILAR VAR, BENİ BIRAKIN”

Hastanede ilk müdahalesi yapılan Erkovan, tedavisinin devamı için hastaneye yatması gerektiğini söyleyen doktorlara “Ben hastanede kalmak istemiyorum. Benden daha ağır yaralı olanlar var. Benim yerime onlar tedavi olsun.” diyerek oradan ayrıldı.

Kendisinin 24 senedir Eyüp'te esnaflık yaptığını belirten Erkovan; “Çok şeyler gördüm yaşadım. Benim yaralanmam hiç önemli değil. Herşey devletimiz, milletimiz için. Reisimiz, ülkemiz için canımızı vermeye razıyız.” dedi.

AB eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Bozkır, Eyüp Belediye Başkanı Aydın, İlçe Başkanı Aykaç ile Makedonya eski Devlet Bakanı Nezir ziyaret sırasında, Erkovan'a yapmış olduğunun büyük bir kahramanlık örneği olduğunu, bir tarih yazıldığını söyleyerek acil şifalar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153