banner171

Silahtarağa Tüneli 2018 sonunda hazır

Silahtarağa Tüneli 2018 sonunda hazır

Silahtarağa Tüneli 2018 sonunda hazır
 Eyüpsultan Belediyesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Silahtarağa Tüneli projesinde çalışmalar hız kazandı.
180 GÜNDE TAMAMLANACAK

Eyüpsultan'da trafik sorununa neşter vuracak ve büyük oranda rahatlama sağlayacak Eyüpsultan Silahtarağa Tünelinin 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Tamamlandığında 200 metre uzunluğa sahip olacak tünel özellikle Silahtarağa Caddesi ile Vardar Caddesi arasındaki mesafeyi kısaltarak sürücülere kolaylık sağlamış olacak.

"SİLAHTARAĞA TÜNELİ SÜRÜCÜLERE BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK"

Başkan Remzi Aydın, Silahtarağa Tüneli ve ilçedeki trafik sorununun çözülmesi amacıyla yapılan diğer çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

“Özellikle Çırçır bölgemizde inşaatlar devam ediyor, Karadolap'ta ve Akşemsettin'de önümüzdeki süreçte kentsel dönüşümle birlikte nüfusumuz artacak.

Dolayısıyla bu yollarımızı biraz daha rahatlatmamız lazım. Bu anlamda da Büyükşehir Belediyemizle konuşarak geçen dönem yapılmış bir projeyi canlandırdık, bu projemiz Silahtarağa Tüneli Projesi. Yer teslimi yapıldı, ilk kazma vuruldu.

İGDAŞ'ın karşısından, Bezmialem'in yanından Vardar Caddesi'ne yani Kılıçarslan Diş Hastanesi'ne çıkacak şekilde bir tünel çalışması yapılıyor.

Eyüpsultan'dan gelen ve Karadolap, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar'a gitmek isteyen vatandaşlarımız, Alibeyköy'e girmeden bu tünelden geçerek Vardar Caddesi'ne çıkacaklar.

Dolayısıyla Alibeyköyümüz çok ciddi bir şekilde trafik yükünden kurtulmuş olacak. Alibeyköy'ü transit geçiş olarak kullanan vasıtalar tünelden geçecekler”

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153