banner171

Sporcu Başkan Aydın sporun ve sporcunun yanında

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Yeşilpınar Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Gecesi”ne katıldı.

Sporcu Başkan Aydın sporun ve sporcunun yanında
Gecede Başkan Aydın’a bir teşekkür plaketi ve Remzi Aydın yazılı forma hediye edildi. Başkan Aydın ise takım futbolcularına 1 yıllık Vialand bileti hediye etti.

Huzur Başkenti Eyüp’ün Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte Yeşilpınar Spor Kulübü’nün düzenlediği “Birlik ve Beraberlik Gecesi”ne katıldı. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, spora ve sporcuya her zaman destek veren Başkan Aydın, gecenin düzenlendiği salonun girişinde alkışlarla karşılandı.

Yoğun bir katılımla düzenlenen gecede konuşma yapan Başkan Remzi Aydın “Yeşilpınar Süper Amatör Lige çıktı şampiyon oldu, tebrik ediyoruz. Yeşilpınar Spor için bir üst lige çıkmak, daha kaliteli bir lige çıkmak, geçmişi geride bırakıp daha yukarılara gitmek bir başarı. Bu başarı sadece Yeşilpınarlıların değil, esasında bu Giresunluların şampiyon olmasıyla başlayan bir süreçtir. Girensunlular da 30 Mart 2014 tarihinde Eyüp’te sizlerin sayesinde şampiyon oldu. Giresunlular, Giresun’un evladına sahip çıktı ve Eyüp’te en yüksek oyu alarak şampiyon oldu. Onun için hepinizi tebrik ediyorum. İnşaallah Yeşilpınar’da semt olarak şampiyon olmaya aday. Girne Caddesi’nde, şu andaki Merkez Camimizin olduğu yerde Yeşilpınar semtimizin şampiyonluğuna yakışır bir şekilde 5 bin metrekare alanda muazzam bir camimiz ve külliyemiz olacak. İnşaallah iki yıl içerisinde metromuz Yeşilpınar’dan geçecek, metro da hayırlı olsun diyorum. İnşaallah gözbebeğimiz, gençlerimizin sportif faaliyetlerini yaptığı Yeşilpınar Spor Kulübümüzü sadece futbol değil başka sportif faaliyetler yaparken göreceğiz. Burada bir müjde vereyim, güzel bir spor tesisin kapısını aralıyoruz. Size bir söz daha vermiştik, 1 yıllık Vialand kombine biletleri. Biletleriniz de burada” diyerek, Vialand biletlerini Yeşilpınar Spor Kulübü Başkanı Köksal Yılmaz’a verdi.

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Hasan Turan’ın da  katıldığı gecede Başkan Aydın’a Yeşilpınar Spor Kulübü’ne verdiği desteklerden dolayı Kulüp Başkanı bir teşekkür plaketi ile 28 sırt numaralı ve Remzi Aydın yazılı hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153