banner171

Yunus Polis son yolculuğuna uğurlandı

Küçükçekmece E-5 Karayolu'nda geçirdiği motosiklet kazası sonrası şehit olan yunus ekiplerinde görevli polis memuru Sinan Aras (27) için tören düzenlendi.

Yunus Polis son yolculuğuna uğurlandı
Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği'nde görevli polis memuru Sinan Aras, önceki gün 22.30'da kullandığı motosikletin bariyerlere çarparak takla atması sonucu hayatını kaybetmişti. Aras için  görev yaptığı Motosikletli Polis Timleri Amirliği bahçesinde tören düzenlendi.

Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Dursun Küçükyılmaz  ve Sinan Aras'ın mesai arkadaşları katıldı. Baba Hakkı Aras ile anne Selvi Aras oğulları için gözyaşı döktü. Acılı babayı İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın elinden tutarak teselli etmeye çalıştı. Cenazenin bahçeye girdiği sırada anne Selvi Aras ile şehidin 6 ay önce evlendiği eşi Sevda Aras fenalık geçirerek bayıldı. Şehidin eşi ve annesine tören alanında hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. 


"ŞİMDİ 40 BİN SİNANINIZ VAR"

Emniyet Müdürü Çapkın, "Hepimiz bir gün ölümü tadacağız. Ama Sinan çok erken gitti. Bu yüzden acımız daha da büyük. Ve Sinan'ın ailesine hitap etmek istiyorum. Bir Sinanınız vardı. Biz bu şehirde 40 bin kişiyiz. Şimdi 40 bin Sinanınız var. Siz bize Sinan'ın bıraktığı en kutsal emanetlersiniz. Her zaman teşkilat olarak yanınızda duracağız" diye konuştu. 

Çapkın'ın konuşmasının ardından Sinan Aras'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, arkadaşlarının omzunda İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze aracına konularak toprağa verilmek üzere memleketi İzmir'e gönderildi.


Şehit polis Sinan Aras için tören düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2012, 09:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet ali bayrak
mehmet ali bayrak - 11 yıl Önce

başınız sağoolsun abla mekanı cennet olsun valla yeni ögrendim kendimi iyi hissetmiyorum
üzüldüm

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153