banner171

1. Başkanlık Basketbol Kupası’nın sahibi Mevlana Anadolu Lisesi oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası ‘1. Başkanlık Kupası’ Basketbol Turnuvası’nda şampiyon Mevlana Anadolu Lisesi oldu.

1. Başkanlık Basketbol Kupası’nın sahibi Mevlana Anadolu Lisesi oldu
 Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Liseler Arası ‘1. Başkanlık Kupası’ Basketbol Turnuvası Fahrettin Özüdoğru Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu’nda tamamlandı. Kupanın final müsabakasını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Doğan, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, okul idarecileri ve öğrenciler hep birlikte izledi. Mavigün Koleji - Mevlana Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Maçı kazanan Mevlana Anadolu Lisesi şampiyonluğunu ilan etti.
Karşılaşma sonrası konuşan Başkan Usta, turnuvanın öğrencilerin yeteneklerini sergilemesi açısından önemli olduğunu belirterek, “Turnuvamız aynı zamanda tüm okullardaki öğrencilerimiz arasındaki iletişimi artırdı. Sporun bu kadar geniş ve zengin bir katkısı olduğunu unutmayalım” diye konuştu. Başkan Usta, daha sonra şampiyon olan öğrencilere kupalarını takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153