banner171

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde kutlama mesajları

Gaziosmanpaşa’nın sevilen simaları ve Siyasi başkanlarının ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde kutlama mesajlarını Gphaber.com yayınladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde kutlama mesajları
 Gazeteciler gününüz kutlu olsun  BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol'dan Gazeteciler Günü Mesajı;
 BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol;10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Fedai Karakol yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: Medya organları vatandaşlara tüm gelişmeleri doğru aktarması, kamuoyunun bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde kilit bir rol oynamaktadır. Hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı basın, Kamunun gören gözü, işiten kulağıdır. Gazeteciler, fikir işçiliği olarak da nitelenen bu kutsal mesleği icra ederken, kamunun çıkarlarını koruma ve kamuoyu adına denetim ve eleştiri görevini gereğince yerine getirme gibi birtakım işlevler ile donanmıştır. Gazetecilik mesleği, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir mesleğin yanında toplumun doğru bilgilenmesini ve aydınlanmasını sağlayan önemli bir ihtiyaçtır. Bu duygu ve düşüncelerle basın ahlak esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha içtenlikle kutluyorum.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin PİRDAL; Basınımızın Değerli mensupları,10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü tebrik eder,
Tarafsız, ilkeli dürüst yayıncılık anlayışıyla ve büyük bir özveriyle sürdürdüğünüz çalışmalarınızda başarılar dilerim. 


Halkının sevgi ve saygısını kazanarak gönüllere taht kuran Gaziosmanpaşa Saadet Partisi eski İlçe Başkanı Bilal Ay; Bugün Çalışan Gazeteciler Günü... Mesleğinizi icra noktasında gösterdiğiniz azim ve gayrete şahitlik eden bir Gaziosmanpaşa’lı olarak, gününüzü kutluyor, muvaffakiyetler diliyorum..

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA KADIN KOLLARI BAŞKANI ZEYNEP VURMAZ YİĞİT 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI;
Doğru, tarafsız, objektif, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeden, İlimizin, Ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktarıp, kamuoyunun aydınlatılmasında büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.Dedi.




Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürmen;10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Basın çalışanlarına, ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı Kanun’un yürürlüğe girdiği 1961 tarihinden bu yana ülkemizde “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutlayacağız.
Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı ve hukukun evrenselliği ilkelerinden ödün vermeden çalışan, zamana karşı ve stres altında işlerini icra eden basın mensubu arkadaşlarımız düzenli bir mesaisi olmadan, doğru haberi halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmekte ve bu anlamda kamusal bir görevi yerine getirmektedirler.
Bu sorumlulukların bilinciyle kamuoyunu aydınlatmak için her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir özveri ile toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızı takdir etmemek mümkün değildir.
Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizde görev yapan basın-yayın kuruluşlarının tüm çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim.


Gaziosmanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serdar Kızıldağ ;Zor şartlar altında mesleğini icra eden siz değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler gününü tebrik ediyorum. 



SAADET PARTİSİ İSTANBUL İL KADIN KOLLARI BAŞKANI NAGEHAN GÜL ASİLTÜRK 
Kıymetli Basın Çalışanlarımız,

Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen 212 sayılı Basın İş Kanunu’nun yürürlüğe girdiği 1961 yılından bu yana 10 Ocak günü, “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.  Bireylerin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden basının, doğru ,tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Bu yaklaşımın, halkımızın basınımıza güvenini sürekli kılacağı gibi basınımızın itibarını da daha yukarılara taşıyacağı muhakkaktır.

Zorlu ve yıpratıcı çalışma şartlarına rağmen,  görevlerini tarafsız, objektif ve basın ahlâk kurallarına bağlı bir şekilde yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153