banner171

2 kez cezaevinden firar eden suç makinesi yakalandı

Bakırköy'de yakalanan Kamil Makır, 7 ayrı suçtan yargılanacak

2 kez cezaevinden firar eden suç makinesi yakalandı
 İstanbul'da 2015 ve 2016 yıllarında 2 kere cezaevinden kaçan ve suç makinesi olarak bilinen Kamil Makır, Bakırköy'de yakalandı. 9 yıl kesinleşmiş cezası bulunan Makır, 7 ayrı suçtan yargılanacak.

Suç makinesi olarak bilinen Kamil Makır 2015 yılında yakalandıktan sonra Gaziosmanpaşa'da mahkemeye götürülürken firar etmiş, 2016 yılında ise yine mahkemeye götürülürken yakın akrabaları ve arkadaşlarının yardımıyla olay yerinden kaçmıştı. Bir ihbarı değerlendiren İstanbul Asayiş Şubesi ekipleri gerekli teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Bakırköy'de bir ikamette saklandığı tespit edilen suç makinesinin bulunduğu sokak ve apartman ablukaya alındı. Bakırköy Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan operasyonda Kamil Makır kıskıvrak yakalandı.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Bakırköy Asayiş Büro ekipleri tarafından sorgulanan Makır'ın, "mala zarar vermekten 2, konut dokunulmazlığı ihlalden 3, hırsızlıktan 9, yaralamadan 4, uyuşturucudan 2, silahla tehditten 1, suç örgüt üyeliğinden 1, iftiradan 1, görevi yaptırmamak için direnme suçundan 1, yağmadan 1, güveni kötüye kullanmaktan 1, resmi belgede sahtecilikten 1" olmak üzere 27 suç kaydı olduğu öğrenildi. İşlediği suçlardan hakkında kesinleşmiş 9 yıl hapis cezası bulunan Kamil Makır'ın Yargıtay'da da 6 dosyasının olduğu kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153