banner171

500 Evler Prestij Cadde Çalışmaları Hız Kesmiyor

500 Evler Prestij Cadde Çalışmaları Hız Kesmiyor

500 Evler Prestij Cadde Çalışmaları Hız Kesmiyor
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, 500 Evler Caddesi’ndeki prestij cadde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yenilenen cadde, alt yapıdan ulaşıma, aydınlatmadan yeşil alanlara kadar modern bir görünüme kavuşuyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin estetiğine uygun ve modern biçimde tasarladığı prestij cadde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçenin yaya ve araç trafiği bakımından en işlek caddelerinden biri olan 500 Evler Caddesi’nde de çalışmalar hız kesmiyor. Yeni tasarımında geniş kaldırımlar, yürüyüş yolları, oturma grupları, aydınlatma ve yeşil alanlar bulunan 1.600 metre uzunluğundaki cadde, trafiğe kapalı olarak yeniden düzenleniyor.

1.600 METRE UZUNLUĞUNDAKİ CADDE BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

Proje kapsamında alt yapı çalışmaları, yağmur suyu kanal hattı ve İSKİ temiz su hattı çalışmaları tamamlandı. Prestij cadde düzenlemelerine başlanan caddede, çeşitli geçiş noktalara hidrolik bariyerler konulacak. Aydınlatma sistemlerinin baştan aşağı yenileneceği caddeye park yapmayı engelleyici sınır elemanları kullanılacak. Oturma bankları, çöp kutuları gibi şehir mobilyalarının yenilenerek ağaç altı ızgaraların da oluşturulacağı cadde çok daha modern bir görünüme kavuşacak.

İlçe genelinde peyzaj, kaldırım yenileme, yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği Gaziosmanpaşa’da vatandaşların daha şık bir yaşam alanlarına sahip olmasının yanında güvenli ulaşım imkânlarının da sağlanması amaçlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153