banner171

5.000 Lise Son Sınıf Öğrencimizle İftar Sofrasında Buluştuk

5.000 Lise Son Sınıf Öğrencimizle İftar Sofrasında Buluştuk

5.000 Lise Son Sınıf Öğrencimizle İftar Sofrasında Buluştuk
 Gaziosmanpaşa‘da eğitim gören tüm lise son sınıf öğrencileri, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği mezuniyet iftarında bir araya geldi. İftar öncesi, okul birincisi olan öğrenciler, mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede eğitim gören tüm lise son sınıf öğrencilerini mezuniyet iftarında buluşturdu. Öğrenciler, iftara dakikalar kala Küçükköy Stadı’nı doldurdu. Üniversite sınavı öncesi gençlere moral amacıyla düzenlenen iftar programına 5.000 öğrenci katıldı. İftar öncesi okul birincisi öğrenciler okullarının mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktı. İftar Programı drone ile havadan da görüntülendi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilerin sevincini paylaştı. Başkan Usta, birincilerle birlikte kütüğe isimleri çaktı. Gençler kendileri için düzenlenen tasavvuf konserinde moral buldu. Ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açan öğrenciler, arkadaşlarıyla birlikte iftar yaptı.

“RAMAZAN’IN BOLLUĞU VE BEREKETİNİ BİR ARADA YAŞAMAK ÖNEMLİ”

Bir arada yapılan iftarların Ramazan’ın bolluk ve bereketini paylaşmak açısından önemli olduğunu belirten Başkan Hasan Tahsin Usta, “Lise son sınıf öğrencilerimizle önce fotoğraf hatıralarımız oldu. Sonrasında 5.000 öğrencimiz ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Gençlerimizin 12 yıl süren eğitimleri boyunca yaşadıkları anılarını ve yorgunluklarını bir kenara bırakıp, dostları ile Ramazan’ı ruhuna uygun bir şekilde yaşamaları için onları bir iftar sofrasında buluşturduk. Kaynaşma kültürünü burada birlikte yaşamak onların bu Ramazan kültürünü gelecek nesillere taşıma açısından da önemli. Aileleriyle birlikte olunca çok güzel bir ortam oluşuyor. Ramazan’ın bolluğu ve bereketi onları daha mutlu eder” dedi. Başkan Hasan Tahsin Usta, liseyi birincilikle bitiren öğrencilere Bosna Hersek gezisi hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153