banner171

Aday Tanıtımında Gaziosmanpaşa damgasını vurdu

AK Parti 26. Dönem Milletvekili Adayları Ankara Arena Spor Salonunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim startı konuşmasının ardından tüm Türkiye'ye tanıtıldı.

Aday Tanıtımında Gaziosmanpaşa damgasını vurdu

 26. Dönem Milletvekili Adayları  Aziz Babuşçu,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın kolları başkanı Zekiye Çapan ve Ömer Aydemir,AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Programında sahneye çıktı.

AK Parti Gaziosmanpaşa teşkilatlarıyla birlikte Ankara Arena Spor Salonundaki Aday Tanıtım Programına katılan Gaziosmanpaşa‘da teşkilatçılık örneği göstermiş  Milletvekili adayları Aziz Babuşçu, Zekiye Çapan ve Ömer Aydemir, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tüm Türkiye'yi selamladı.


Konuyla ilgili Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan duygu ve düşüncelerini Gphaber.com’a aktardı.


Çapan;Türkiye 26. Dönem Milletvekilleri tanıtım programı için ,İstanbul 3.bölge Milletvekili adayı olarak bende bugün geniş Ailemle birlikte Ankara’daydım.Hepiniz gibi bende Başbakanımızın konuşmasını dikkatlice dinledim.Bir kere daha yürekten inandım ki, Devlet'i yönetenlerin Tarih,Kültür,Medeniyet dertleri varsa Millette vardır.Çünkü,bizim Milletimizin genetiğinde inanç kodları hep doğruları arar bulunca da kıymetini bilir ve sağ duyusuyla da onu sever ve onu sahiplenir. İşte ben bugün sadece bir vekil adayı olarak değil, Bir vatandaş bir birey ve bir Anne olarak Başbakanımızı can kulağıyla dinledim. Hem cümlelerinde hem de satır aralarında Ortak gelecek tasavvuru beni bir insan ve bir siyasetçi olarak hem onurlandırmıştır. Hem de doğruluğun ne paha biçilmez bir değer olduğu anlamında da çok etkilemiştir. Etkilediği kadar da sorumluluğumu daha fazla artırmıştır. Çünkü, başbakanımızı dinledikten sonra şöyle bir düşündüm, bizim AK Parti iktidarlarının söyleyipte yapmadıkları bir şey varmı? Kendime sordum. Cevabım hayır oldu. Çünkü onlar halkına yapamayacakları vaatlerde hiç bulunmadılar. Allah'a hamd ettim, böyle bir dürüst, samimi ve çalışkan insan ve yöneticilerle ayni kervanda aynı davanın adamı olduğum için.Özetle dinlediğim her şey, inancının ve vicdanımın frekanslarıyla tüm benliğimi onurlandırmıştır. Allah tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi değerlerine sahiplenecek zihin bilgisi ve şuurlu kalplerle yetişmeyi nasip etsin inşallah dedi.


Ömer Faruk Aydemir İstanbul 2. bölge AK Parti milletvekili adayı;Sayın Basbakanimiza söz verdik, Artık 1 Kasim'a kadar sahalardayiz dedi.


Ak Parti'nin Aday Listesi İçin İlk Yorum Pirdal'dan!

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153