banner171

Adaylar Piyasaya Düşüyor...

Yerel seçimin yaklaşması ile birlikte partilerin aday çalışmaları hız kazanmaya başladı.Bu konuda CHP nin adayları sahaya inmeye başladı.

Adaylar Piyasaya Düşüyor...
Kemal Özenç : İlk isim Ak partili Erhan Erol döneminde kentsel dönüşümden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Kemal Özenç oldu. Erhan Erol zamanında Ak Parti teşkilatlarının tepkisini çeken Özenç , kentsel dönüşümde kilit isim olarak Erhan Erol tarafindan korunmuştu.”Selanikli Mustafa Kemal “ ismiyle sosyal medyada kampanya yürüten Özençin, CHP genel merkezi tarafından değerlendirileceği konuşuluyor.

Ali Yıldırım:DSP ilçe Başkanlığı dönemde halkla kurduğu başarılı İlişki sebebiyle her dönem sol partilerde vitrinde olan , meclis üyeliği de yapan Yıldırım, belediyecilikte tecrübeli bir isim .

Erkan Kaya : CHP’li çevreler tarafından sağdan da oy alabilecek bir isim olarak konuşulan Kaya , STK larda oldukça etkin bir isim.Belediye Yönetimi konusunda tecrübesizliği dezavantaj olarak görülüyor.

Ferhat Epozdemir: CHP’nin yereldeki en etkili siyasetçisi.
Milletvekil adaylığı,il baskan yardımcılığı, ibb meclis üyeliği, grup başkan vekilliği görevlerinde bulundu, Meclisteki sert muhalefeti ile bir çok çalışması Ankara tarafından ilgiyle takip edildi,ciddi bir halk desteği olan Epözdemir CHP ‘nin en kuvvetli belediye başkan adayı.

 MHP sürpriz bir aday çıkarabilir. Ankara da  Melih Gökcek'in isminin konuşulduğu gibi Gaziosmanpaşa da eski bir başkanın adı telaffuz ediliyor.Onu da daha sonra paylaşırız yeri gelince.
Ak partinin adayları ise mevcut başkanın durumunu öğrenmek amacı ile şu anda Ankara Genel Merkezi yoklama aşamasında , onlarla alakalı haberi ise gelecek hafta yazacağız...

Murat Öztürk, Gphaber (ÖZEL HABER)

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153