banner171

Ahmet Haldun Ertürk,'KAS-DER GOP' Şubesini Ziyaret etti

Ak Parti İstanbul 2.bölge Milletvekili adayı Ahmet Haldun Ertürk, seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa’yı ziyaret etti.

Ahmet Haldun Ertürk,'KAS-DER GOP' Şubesini Ziyaret etti
Ak Parti İstanbul 2.bölge Milletvekili adayı Ahmet Haldun Ertürk, 7 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ederken,Gaziosmanpaşa’da 7’den 70’e herkesin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Esnaf Ziyaretinde;Milletvekili adayı Ahmet Haldun Ertürk, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Ak Parti Gaziosmanpaşa kadın kolları Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz ve parti yöneticileri ile birlikte 500 evler caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan Ertürk, Ziyaret edilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bizim çok yaptığımız hizmetler var. Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Büyük hedeflerimiz var. Hedef 2023, Türkiye hazır, İstanbul hazır. Buna inanıyoruz. Hedef 2053, hedef 2071. Allah’ın izniyle Türkiye daha da büyüyecek. Çünkü büyük hedeflere, büyük gayelere ancak bu şekilde ulaşılır. Hedef koymadan hiçbir şeye ulaşılamaz. Bu nedenle bizim Ankara’ya çok güçlü gitmemiz lazım dedi.

Öte yandan Ak Parti İstanbul 2.bölge Milletvekili adayı Ahmet Haldun Ertürk, seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa KAS-DER Şubesi Kastamonu derneğini ziyaret etti.

 Kasder Genel merkez başkanı Latif Çilingiroğlu , Kasder Gaziosmanpaşa Şube başkanı Bahattin Üründü,Kasder onursal başkanı Kudret Kaynar ve dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından  Milletvekili adayı Ertürk hemşehrileri tarafından karşılandı.
 
Ahmet Haldun Ertürk, Ak Parti’ye hizmet için girdiği bu yolda Sivil Toplum Kuruluşları (STK)  Temsilcilerinin ’de fikir ve görüşlerini de alarak hizmet noktasında istişareye önem verdiğini belirtti.

GELİŞİNİZ GÜLE GÜLE, GİDİŞİNİZ GÜLE GÜLE HER İŞİNİZ GÜLEGÜLE

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal,Kas-Der derneğinde Kastamonulularla bir ayara geldi.Pirdal; Kastamonu’lularin yoğun olduğu mahalle de yaşıyorum.Vatan millet, bayrak deyince hiç gözünü kırpmadan koşan yiğit insanlardır.2023 hedefi kısa hedef 2071 hedefi nihai hedefimizdir.Bu Ülkenin birliği dirliği ve Büyük Türkiye için Kastamonuluların büyük desteğinin yanımızda olacağına inanıyoruz.Kastamonu bir evliyalar şehridir bende konuşmamı Şaban ı Veli Hz'lerinin sözüyle bitirmek istiyorum. Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle her işiniz güle güle olsun dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153