banner171

AK Gençlik, çevre temizliğine dikkat çekmek için çöp topladı

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık oluşturmak adına Recep Tayyip Erdoğan parkında çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

AK Gençlik, çevre temizliğine dikkat çekmek için çöp topladı
AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz etkinlik alanında yaptığı açıklamada; Bugün Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkında halkımızın da destekleri ile çevre temizliliği hakkında güzel bir bilinç oluşturduk. Bilmemiz gerekir ki, asıl temizlik kirletmemektir. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak, yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız.


Hayatın devamlılığı, sağlıklı, yaşanabilir bir ortam için yakın çevreden uzak çevreye her adımda duyarlı olunmalı, alınacak küçük önlemler ile çevre korunmalıdır. Çevre sorunları konusundaki toplumsal farkındalığın artmasını temenni ediyor, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz dedi.

Konuşmanın ardından doğa sevdalısı gençler, piknik yapan vatandaşlara çöp poşeti dağıtımı yaptı. Devamından da piknik alanı ve yürüyüş yolunda çevre temizliği yaptı. Ayrıca Gaziosmanpaşa’da bulunan 16 mahalle de de aynı saatte çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Vekili Necdet Kutsal, İlçe Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları Yönetimi, Mahalle Başkanları ve tüm kademe teşkilat mensupları katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153