banner171

Ak Gençlik Gaziosmanpaşa'da Yavuz Yılmaz dönemi.

AK Parti teşkilatları kendini yenilemeye ve gençleşmeye devam ediyor.

Ak Gençlik Gaziosmanpaşa'da Yavuz Yılmaz dönemi.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan kongresi yapıldı. Büyük bir coşkunun hakim olduğu kongrede Eray Karadeniz 9 yıl yaptığı İlçe Gençlik Kolları görevini Yavuz Yılmaz'a devretti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksin’de gerçekleştirilen kongreye, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK, Milletvekili Metin KÜLÜNK,İl Başkanı Taha AYHAN,İlçe Başkanı Serkan ACAR ,Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA,Kadın Kolları Başkanı Zeynep VURMAZ YİĞİT,Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Fatih AYDEMİR,Önceki Dönem Gençlik Kolları İlçe Başkanları Kerim KOÇ,Tuncay TOPÇU,Önceki Dönem İlçe Başkanları İsmail ERGÜNEŞ, Şahin Pirdal,Önceki Dönem Kadın Kolları Başkanı Zekiye ÇAPAN,İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları katıldı.


Divan üyelerinin yerlerini almasından sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videolu kongre mesajı izletildi. Görevi devreden AK Parti Gaziosmanapaşa Gençlik Kolları  Başkanı Eray Karadeniz  açılış konuşması yaptı. Karadeniz, tarihi günlerden birini yaşadıklarını belirterek, “ Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini daima rehber edindik” dedi. “Gaziosmanpaşa seninle gurur duyuyor”, “İşte başkan, işte teşkilat” sloganlarının yanı sıra “beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısının sözleriyle konuşması sık sık kesilen Eray Karadeniz, slogan ve tezahüratlara “Bize her şey Cumhurbaşkanımızı hatırlatıyor” sözüyle cevap verdi. 

Karadeniz; “AK Gençlik demek dünya beşten büyüktür diyen teşkilatın kılcal damarları demektir. AK Gençlik demek bilgili, sorumluluğun farkında olan yükü ağır olan demektir. Birlik beraberlik kardeşlik çerçevesinde, edep ahlak, doğruluk çizgisinde yolumuza devam edeceğiz. Bizden görevi alan ve devam ettirecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.



 Tek Listeyle gidilen kongrede İlçe Gençlik Kolları başkanlığına Yavuz Yılmaz  seçildi.

İşte Ak Parti Gaziosmanapaşa Gençlik Kolları’nın Yeni Yönetimi...




Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153